-->

MY FOLLOWER

Pages

Wednesday, April 12, 2006

DISEBALIK KABIN KERETAPI PART 2

sampai jer umah kak jier..kak muny n family,shaera n geng dah pun sampai..maklumlah kami naik dlm 2 buah kereta..samapi kat umah kak jier jer..kak jier kenalkan 'adik' dia..yg as nih pun ingatkan betul..rupanya...kak mariawow upernyer...:D he..he...'WAKENABEB' juga as nampaknya..he..he.. gempak gempita umah kak jier kami kerjakan..nasib ler kak jier..dahler kami nih numpang kjp kat umah kak jier..dijamu pula makanan yg world punya..isyh..sedap sungguh..nyum..nyum... makasih mak cik n kak jier..
aksi-aksi ketika mengisi 'minyak'
oleh kerana masa pun dah mencemburui kami..isyh..apalah masa nih asyik cemburukan org jer..rotan karang baru tahu kan... :D kami lepaskan dulu pada mereka yg nak g main bowling..maklumlah nak berjuang katakan.so kak muny n family,shaera,fry n wajie bertolak dulu..tinggallah as,kak jier,kak maria,aishah dan juga driver kami..knot...he..he.. jangan mareee aaaa....nanti kena jual..he.he.. dlm masa yang ada tuh sempat ler juga as berborak2 dgn kak jier,kak maria dan aisyah..memang best ler kalau jumpa sekali sekala mcm nih.dlm kul 10.30 am barulahh kami bertolak..tapi jalan sesak teruk juga ler..demi mawi kami gagahi juga..ceewah..dalam kul errr...x ingat plak kul berapa tapi rasanya dlm t.ari kot baru kami sampai..ingatkan mawi dah ada...rupanya x der lagi.ramai betul orang kat pusat bowling summit nih..tapi yg bestnya siap ada security lagi kat pntu depan..:D apa taknya hanya mfc n orang tertentu jer leh masuk sitummg ketat juga ler.as tgk ramai gak ajk tertinggi mfc ada..ada kak ita..kak nor..'fatymah' n ramaiii lagi..ada juga dibuka kaunter mfc,menara kl n juga kaunter mawi world...(comeii juga org yg jaga kaunter nih.he..he..)
lebih kurang pukul 1++ pm mawi pun sampai..kami semua siap tunggu dkt depan pintu depan lagi..tapii aisyehhhmen..mawi masuk pintu lain upernyer..he..he..kenaaaaa 'wakenabeb' kami..he..he..riuh rendah dan gempak gempita dewan bowling tu.he..he... kena serbu mawi..he.he..apa2 pun mawi mmg sporting dan best sangat.as ada gak bawa handycam leh ler juga rakam serba sedikit.anyway kebanyakkannya clip as suruh knot jer yg rakam..tq cameraman utara..he..he.. anyway dapat ler juga as jumpa n kenal ngan geng2 mfc yg tak pernah as jumpa sebelum nih.selalunya jumpa kat web jer.kenal juga dgn bro rajawali,kak long(NL),terang bulan,amarkusayang n ramaiiii lagi..besttt sangat.oh yer,selain dari geng mfc ramai juga org luar yang menyertai bowling nih. antaranya geng2 dari penaja
  • *Mamee
  • *Hotlink
  • *Power Roots
  • *Hai (Majalah rasmi)
  • *Kuzie katering
  • *Dj Era & Sinar Fm
  • *ramaiii lagi..(x ingat ler..he..he..)

mawi bertanding juga mewakili syarikatnya..Mawi World Sdn.Bhd.mawi nih leh tahan juga ler main..walaupun ada gak masuk longkang..he..he..tapi banyak kali juga dia straight..wuiyooo..tapi setiap kali dia nak main penuh org kat lane tuh.sampai dia nak main pun x leh..sabor jer lah mawi.he..he..setiap kali mawi strike..fuhhh gempak gempita he..he..mmg best juga ler game kali ni.as pun malas nak ckp banyak..so bak kata 'puteri' enjoyyyyyyyy..he..he..

  • aksi mawi ketika membuat balingan bola.

inilah dia 'wartawan liputan' bro amarkusayang..n ada rajawali n bro krass..

antara kelibat penyampai ERA yang kelihatan..Rustam,ZZ n else..

turut kelihatan PA mawi..MAN..man ni mmg sempoiii

suasana memang meriah...mmg keda boom punyer lah :D ..ramai gak org pada hari tuh.security pun agak ketat nak masuk kat pusat bowling tuh..anyway mmg puas hati sesangat..tengok mawi yg puas hati tuh..he..he...tapi mawi nih mmg sporting ler..mmg best tgk dia..pandai gak dia nih layan peminat dia nih..selamba badak dia jer..he..he..selepas pemberian hadiah pada pemenang dan acara selesai..ada plak sesi photo tuk masuk dlm majalah HAI..maklumlah Hai kan majalah rasmi tuk MFC Bowling nih...amboi-amboi diaorang..bukan main lagi..sayangnya as x leh ler nak menglmourkan diri sama..sapa suruh x main kan..he..he..

worlddd.aksi mawi utk shoot 'HAI'

dlm kul 6pm(rasanya lah) semuanya pun selesai..so kami pun isi minyak dulu sebelum balik..(makan daaaa..) makan kat depan pusat bowling tuh jer..n lepas tuh kami pun balik..

tapi yg bestnya.masa nak balik tuh kami cari kereta tak jumpa!!!ntah kat level berapa ntah pun kami x ingat.dlm ayat pendek dan senang...kami..."SESAT" he..he...bukannya apa..biasalah..shoping complex katakan...banyak sangat level nya..so x ingat ler kami level berapa..yg bestnya..turun guna tangga plak tuh..aduhaiii...nasib baik jumpa juga tempat letak kereta kami..he..he..lepas tuh kami terus ke K.L sentral..n lagi sekali..kami nak cari tempat untuk parking x jumpa juga..sampaikan tawaf K.L sentral sampai 3 kali.he..he..dasyat betul..pengalaman semuanya tuh..n kul .30 kami pun balik...selamatttt..apa2 pun pengalaman yg as dpt nih mmg menarik dan best..terima kasih pada semua...muahhhh..best sangat..


korang mmg best...worldddd cayanggg korang..

2 comments:

Anonymous said...

awat gambaq mawi hat no 2 tu jadi pendek?? :P - knot

mikebrooks16858992 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.