-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, February 07, 2013

BEIJING PART 3



walaupun sejuk..totappp nak berpose gakk..   




Walaupun sejuk, tapi kami tetap meneruskan perjalanan..perghh, mmg sejuk dan beku jer rasa bila angin datang menderu.Sejuk punya sejuk sampaikan sakit hidung n rasa pedih sangat mulut tuh..eee..gigil..Antara Tinanment Square and Forbiden City tu dekat jer n paling menarik boleh masuk ikut laluan tangga bawah tanah..errnn..menarik kan.

laluan bawah tanah utk ke forbiden city..

peaceee



debabnya chik as...tidakkkkk


mmg best n kalau korang nak tahu di forbiden city ni mmg luas yang amat tempat dia..kalau nak diikutkan chik as tak tahu ler berapa km kami kena jalan..tapi kami just g sampai stage 2 jer..ambik jalan shortcut..he..he..letih maaaa..kat china ni mmg kerja kami asyik berjalannnn n naik tangggaaaa jer..kalau ler lama chik as kat sini, mau kurus chik as (kalau x pregy lerr).

ecehhhhh...  
sedondon jer mafla kami..he..he..one family katakan..
ha...ha...kelakar plak nengok..            




3 comments:

ros_reeza said...

Amboi.. syoknya dapt gi beijing.. bila pula kita ni nak merasa ke sana.. hihi.. Tapi, Ros takut naik kapal terbang..

izan mama mia said...

wah dah sampai beijeng dah....

gadisworld said...

ros, tak perlu takut..sekali naik mesti ris nak naik lagi..

izan mama mia , alhamdulilah dah sampaiii :)