-->

MY FOLLOWER

Pages

Tuesday, August 19, 2008

jenjalan kat penang..


CONGRATULATION LEE CHONG WEI FOR THE SILVER MEDAL

1ST OLYMPIC MEDAL FOR MALAYSIA

assalamualaikum...sejuknya ari nih...as ari nih ada kat pusat islam ler plak..errm..sensorang jer kat sini..so buat mcm opis sendiri aaaa..he..he..he..sebenarnya as kena jaga kat sini lambat lagi..tapi oleh kerana kena ganti member..so layannzzz jer lah.aduhaiii..as baru jer balik dari penang jer sebenarnya nih..sajer g jenjalan umah abg kat sana n ronda2 penang..g petang ahad..petang isnin balik kedah..alah..dekat jer..2 jam jer dalam perjalanan..dengan mengambil kira kelajuan 110-120km sejam..he..he...(plzz dont try this at home...kang tak pepasal kena saman..he..he..)..


Oh yer..luper lak..nak ucapkan tahniah pada Lee Chong Wei..walaupun tewas pada peringkat akhir untuk merebut pingat emas badminton ..tapi takper..satu kejayaan gak wat malaysia yg tak memenangi sebarang pingat di athens n sydney dulu..tahniah..tahniahhh..mmg tgk dia main pun mmg dasyat..mmg dia berusaha keras..cuma rezeki jer yg tak ada..maklumlah main ngan Lin Dan..pemain no.1 dunia..n main kat negara dia plak tu.








full article Chong Wei offers no excuse after tame loss to Lin Dan






================
Jambatan Pulau Pinang (just ignore titik2 hujan tuh..he..he..)




back to the topic..ceewah..topik apa aaaa..ntahler..belasahh jer..he..he..oh yer..marin as ngan family..kami g jenjalan kat penang(sebelah pulau)..yg bestnya..kami g bayan lepas, bukit bendera, ayerhitam, gelugor, jelutong n banyak lagi tempat..tapi hanya duk dalam keta jer..he..he..per taknya..hujan lebattt sesangat..last2..kami g komtar n perangin mall jer...habis citer..hujan marin mmg lebat..sampai ada certain jalan kena tutup coz keta tak leh masuk.air dalam sangat..yg menariknya marin..masa g tuh,kami g ikut jambatan n balik ikut feri..errmmm..lamanya tak naik feri..bestt rasanya..dah 5 tahun dah pun.dolo2 jer masa as study kat penang ler yg selalu naik feri pun..kenangan tuh..sentimental value tul ler...he..he..apa dia?? eh..mana eh citer..seklettt maaaa...



besttt kat atas feri..nih family abg..teruja tul leh tgk jellyfish..he..he..kat bawah nih scene kat dalam feri..mak as ada kat dlm keta kat belakang tuh..letih.apa taknya jauh ronda ari nih..he.he..cian mak...





dalam kul 4pm++ kami pun sampai umah..n as rest2 jap n dalam kul 5.15 as pun bertolak balik kedah..bukannya per..kalau bertolak malam ..takut letih plak..dahler kerja ari nih..tapi otw balik tuh sempat lagi as ronda tgk umah sewa as dulu..rumah sewa masa as duk poly dulu..kebetulan..umah abg belakang umah sewa tuh jer..lepas tuh ronda kat poly plak..winduuu tul ngan poly...n pastu terus...vrommmm...balik....dalam kul 7.40..sampai kat umah..2 jam jer kan...he..he..(minta2 ler tak sampai surat saman polis nanti) dalam masa tuh sempat gak ler tgk betapa panas atau tidak suasana kat Permatang Pauh..biasalah..dah nak mengundi...errm..good luck pada owang kat sana..buatlah keputusan yg tepat..jangan menyesal kemudian ari ..udahler..gadis tak sokong memana pun..apa yg penting..tunggu dan lihat..



umah sewa as dolo2..C4 Taman Pauh Indah..kenangan tul ler.. kat bawah nih plak biasalah..dah nak mengundi katakan..besar tul yg nih..jumpa kat taman pauh gak ler..






26hb ogos..pilihanraya parlimen permatang pauh


1 comment:

SweeTeDdy said...

hihihi...ada blog rupenye gadis ni..