-->

MY FOLLOWER

Pages

Saturday, October 03, 2009

genap 4 bulan..

pejam celik..pejam celik cepat jer masa berlalu..dah masuk 4 bulan dah pada tanggal tarikh hari nih..errm, rupa2nya dah 4 bulan dah as menjadi seorang isteri..n kalau kandungan as masih ada, kandungan as dah masuk 3 bulan dah pun..errm, nak wat mcm ner dah takder rezeki kan..doakanlah as kembali menjadi 'ibu' yer..kalau ada rezeki, as terima jer..bagi as itulah anugerah dari ALLAH yang tidak ternilai..insyaallah..


hari nih as ada kat office dengan rasa sedikit sebal n ada bintang2 kat pala nih..bukannya per, dtg office ari nih rasa ngantuk yg amat sangat..rasa malasa sangat nak dtg office tadi.rasa mcm tidor itu lebey indah n best..he..he..tapi dah kita kena kerja kan, so perlulah menjalankan tugas dengan penuh dedikasi..ceewaaahhhh..he..he..ari nih hubby as pun krja gak,tapi yg kelakarnya kami datang keta asing2,apa taknya dia balik awal as balik lewat..kalau tak leh ler dtg sekali n leh ler ajak dia g pesta konvo uum ari nih,leh pau sekali..he..he..rasanya dia dah tau kot modus operandi as..he..he..takper, nak ajak gak hubby g sana..alah bukannya nak beli per2 pun..tapi just nak g 'dating'' berdua jer n nak usha per ada kat sana..walaupun as dah tahu per yg dioarang jual kat sana..kalau tak kain, ada bear, bunga, baju,keronsang n etc..etc..sama jer macam tahun2 lepas..tapi sajer jer nak cuci mata..he..he..bila baru berdua mcm ni ler, mcm orang bercinta ler plak..he..he..alah, bila dah berkawin nih takper, nak berdua sampai malam pun takper..dah suami isteri yg sah..yg tak lehnya bila tak sah lagi tuh tapi perangaii lebeyyy plak mcm yg dh sah.cubalah wat banyak bersabor, kalau nak mesre lebey2, masuk jer meminang anak dara orang tuh..bila dah sah, tak kisah ler korang nak wat per2 pun..ini bila dah kwin, tanak ler plak nak pegang2 tangan..malu konon..hek elehhhhh..bawa2 ler berubah....ceewahh..nasihatt tuhh...he..he...jgn maraaaaa aaaa...


per2 pun..dlm masa 4 bulan nih kami masih lagi cuba memahami diri masing2..maklumlah kami nih bukannya bercinta lama pun..kenal pun kejap jer..tapi apa yg as harapkan, moga kami masing2 dapat memainkan peranan kami sebagai suami dan isteri dan bagaimana kami handle dan create hubungan kami..moga hubungan ini akan terus berpanjangan dan jadikanlah kami suami dan isteri yg soleh n solehah..amin


Daisypath Anniversary tickers

1 comment:

~abahsofea~ said...

hehe..romantik gak as nie yer..lepas kawen pun ada "dating"2 lagi..elok la tue..sementara berdua nie try la spend masa sebanyak mungkin..nanti bila "naik pangkat" jadi mak ayah sok, kena adjust sket la aktiviti berdating tue..insyaAllah ada rezeki dapatla anak sok..dah dapat sok jangan merungut penat @ ngantuk lak yer..