-->

MY FOLLOWER

Pages

Tuesday, June 26, 2012

masam ke manis?





pergh, bila nengok blog Masam Manis  ni mmg teruja sesangat..n terus tangkap cintan punyalah..bagi as blog ni mmg sesuaii sesangat tuk chik as yang dalam proses tuk belajar memasak, or baking2 maaa...mmg penuh dgn info dan resepi plus gambar yang disertakan cuckup menarik..so pada kengkawan yang tingin nak belajar wat cake or chochlate, jom kita melawat blog ni..perghhhg mmg terbaikk..


chik as tinggin sangatt nak wat chochlate ni..nampak mudah n sedappp :)
coklat oreo..errmm sedapp..




selama as wat kek (cheewaahhh,mcm ler selalu wat kek..he..he..) rupa2nya as dah salah cairkan coklat..selalunya as wat cara nombor dua tuh..patutlah hasil coklat tuh tak cantik n ketul2 sikitt...rupanya salah kaedah daaaa...



kredit tuk blog Masam Manis

oleh kerana rasa membara jer nak wat ni, apa kata sama2 kita nantikan samaada chik as berjaya wat..he..he..perghh, cabaran ni..agak2 korang,chik as berjaya wat tak??

5 comments:

abahsofea said...

As, dah pandai nanti buleh la open for booking..phea confirm suka makan coklat ada sponge bob :)

Deq's Qienz said...

jgn lupa qhayra n mama skli..hikhik

Cik Skinz said...

kak as,kinah pun slalu buat guna cara yg salah tu.ptt la x brapa nk menarik rupa dia...keh keh keh..pasni tukaq teknik la plak

gadisworld said...

cik shidi,boleh2..mai tempah kat as, ada offer baikk punyaa...ha..ha.., buat pun blum lagi dah nak ambik tempah..mmg hancuss ler..he..he..

gadisworld said...

deq qien..he..he.. bolehh..bolehh bagi chik as pandai wat dulu

cik skinz, ituler pasal..patutlah wat selalu tak kena..upernya salah teknik daaa...