-->

MY FOLLOWER

Pages

Wednesday, October 30, 2013

cakkk

assalamualaikum...wuiyooo lamanya chik as tak post n3 kat sini.bukannya per, mmg chik as bz sikit dua tiga menjak ni..bz ngan hero heroin kat umah n bz ngan asgmnt lagi..isyh tak tahu ler nak kata per, tapi sem ni mmg agak mencabar bagi chik as..mmg terasa tul cabarannya tuh.sampaikan ada satu masa tu rasa mcm nak berenti jer study..he..he..saborr..sabor..
 
melayan kerenah anak2 kat umah pun banyak cabarannya..he..he..tapi mmg seronok bila tgk diaorang membesar depan mata kita..si abang tu cakap bukan main pandai lagi sekarang ni..si adik plak skrg ni, bila menirap jer terus 'reverse' ke belakang. bukan ke depan...he..he..
 


Si abang sekarang ni dah pandai dah protect adik dia..sayaaang sungguh..tapiii bila time manja tu bukan mainnn  lagi..he..he..per2 pun moga anak2 ibu membesar dgn sihat dan bijak...insyaallah.

1 comment:

Deqla Manjew said...

hye puan blog.. aumm chak..!! hihi