-->

MY FOLLOWER

Pages

Wednesday, March 23, 2005

forum politeknik..

dah lama rasanya as tinggalkan poly..lebih kurang + - sama ngan ...2 tahun lebih gak laa..rindu x terkira betul ngan mber poly ni..suasananya yg permai,lecturernya yg ramah n baik( sempoiii) pendek kata x lebih x kurang memang best gilerrrr...tapi x gila yer..satu hari tu masa as surf internet tetiba jer as terjumpa satu forum ni.."forum politeknik" forum ni esp tuk bebudak poly n ex polylah .1st time masuk sampai x nak kuar..terus jer elekat kat situ sampaiiiiii ari ni..as tabik springgggggggglah pada empunyer komuniti ni..memang hebat..bravooo..terubat gak lah rindu as ngan poly kesayangan as tue..he..he.. kat situ gak lah as jumpa ngan adik2 otlink,aiza,lombong,charmed,rao, n banyak lagilah.diaorang ni still study lagi kat poly tapi memang best sangat dgn diaorang ni..sempoi jer..pada sesapa yg bukan bdk poly pun leh gak masuk x salah punya sure x dikenakan tindakan tatatertiblah..he..he..

cuba2 lah masuk forum poly tue..tak pun sapa yg minat ngan bola leh masuk forum hijau kuning..KEDAHlerrr..cayalah..marilah kita support team kita..hidup kedah..hidup kedah..hidup akmal...he..he.. p/s-tuk org kedah sajer yer.. satu lagi yg as sukaaaaaa sangat team arsenal ni..hoyeeeee.....best betul ngan team ni..jomlah try masuk website dia..macam-macam ada..x gitu munirah? :)

2 comments:

Ghaizah said...

Assalammulaikum...
Hai...Kak As...Thank's ade juga nama ghaizah yerk....Tahniah juga sebab ade blog kak as sendiri...teruskanlah usaha kak as yerk...Ghaiza punya blog sepi je..tak tahu nak buat aper...biarlah..nnati ade masa sambung balik...Pasal yang kak as ajar tu..ghaizah tak faham..berkenaan macam mana nak masukkan forum polteknik semalaysia ke dalam blog ghaizah...tak tahu...hehehhehe..kak as PM lah ghaizah lagi...Klah..take care...Kalo komen ghaizah nie tak de dalam blog kak as hubungi ghaizah yerk...PM..Kalo ade pun bagitahu ghaizah juga...kot2 macam ari tu..Ghaizah buat 3 komen..tapi tak de dalam blog kak as...mungkin ade kesilapan teknikal..klah..Jaga diri yerk...Miss u...Wassalam...

gadisworld said...

w'slm..tima kasih yer aiza sbb jenguk gak blog kak as ni..kak as pun bz sikit 2,3 menjak ni baru lps exam..nti kak as ajar aiza ok.