-->

MY FOLLOWER

Pages

Wednesday, March 23, 2005

my best dayyy..he..

hepy bezday to me...hepy bezday to me...hepy bezday..hepy bezday..hepy bezday to me..jemputlah makan kek tue..jemput-jemput..ari ni genaplah umur as 22 tahun..still young lagi tue..maintain gitu.smlm kuar ngan mak p cari kek sampai uum ..punyalah jauh lebih dari 10kilometer lagi.bukannya apa,saja bawa my mum jln2 sama.cdgnya nak p cari dkt chgln jer,terlajak plak p sampai uum..biasalah kan he..he.. last2 p kedai kak syikin lah kolej muamalat tue.dpt kek choclate lagi dgn harga murah plak tue.biasalah ada kroni katakan :) anyway thanks yer kak syikin sbb kasi diskaun runtuh tue..balik umah abang-abang n mber2 call n wish hepy bezday..sukanyerrrrrr...thanks munirah,5ruz, my friendz A, n all my friend thanks ..it mean a lots to me.. munirah tima kasih yer kasi present tue..ada apa yer..x buka pun lagi. dah 22 tahun ni,as rasa impian dah makin dekat cuma nak laksanakan jer..nak laksana tue lah yg perit tue..insyaallah as akan usaha..m'sia boleh,as boleh,justeru itu,majulah sukan utk negara..!!!! he..he..melalut plak,overload plak hepy as ari ni.lupalak pada my big boss pn.rodziah tq yer sbb kasi card.cayang bosss :) n semua staff librarylah..tq bebanyak yer..last sekali..jemputlah makan kek tue..jemputlah.. he..he..he.. lupa plak,faizal hepy bezday yer..mana kek ni,ckp nak belanja aritue..isyk..isyk x patut..tak patut...

7 comments:

Anonymous said...

happy birthday ckn.soriler terlupa nak wish .so happy belated birthday yer..

Ghaizah said...

Makan kek..tak jemput ghaizah yerk....sapalah ghaizah nie...hehehehhe....mis u...

Ghaizah said...

Makan kek..tak jemput ghaizah yerk....sapalah ghaizah nie...hehehehhe....mis u...

gadisworld said...

sorylah aiza..dah abis ler..nanti taun dpn kita celebrate sesame yer :)

gadisworld said...

sorylah aiza..dah abis ler..nanti taun dpn kita celebrate sesame yer :)

Abg Long said...

hepi belated besday

good try... jemput ke abg-long punya plak..

rupanya as nih adik lagi lah dgn abg-long
;)

gadisworld said...

makasih yer abg long sbb masuk blog as..alah nama pun abang long kan tentulah as ni adik lagi :)nanti rerajinlah masuk blog as yer