-->

MY FOLLOWER

Pages

Tuesday, November 18, 2008

cayanggg mak..

salam..sejuknya...brrrrrr..dah nak gigil dah rasanya nih..nak kata demam tak der lak panas sangat badan nih..tapi hidung nih rasa berair jer..sah lagi sahih..kena selsema ler plak..adeh lerrr...sabor jer lah kan..errmm..



Dalam dua tiga ari lepas as ada termasuk satu blog nih..n as rasa blog nih mmg menarik sangat n sweettt jer bila as baca setiap posting dia..Blog yang diberi nama CORETAN MAMA AIMAN nih mmg menarik n as suka sangat baca..n yg lebih menarik banyak gak info yang ada n banyak gambar..i likeeeee..he..he..mcm blog as nih, simple jer..takder benda yang menarik sangat pun..just citer biasa2 jer..nak snap gambar dah tak leh..maklumlah ho yang guna skrg hp 'cap ayam' jer..he..he..tak der kamera..lepas hp as rosak ari tuh..tukar hp tuh lah dulu..nak tukar yang lain tak sempat lagi..(tak sempat ngan duit ler..he..he..) tu pun layanzzz je..asalkan boleh tepon n sms..kalau nak ikutkan as, as tak nak beli lagi tepon..guna dulu tepon lama..tapi kalau sampai cakap dalam tepon pun asyik tak tak dgr jer sora, asyik terjerit2 jer..apa kess kan nak guna lagi..terpaksa ler beli lain..hu..hu..takper..sabar..sabar....nanti kita leh beli lain kan bang..he..he..(err..apa kaitan plak dgn tuh..he..he..dia baca ke idak tak tahu ler post nih..he..he..).






sebenarnya as nak citer bab lain..tapi termelalut lak citer benda yg lain..he..he..biasalah as nih..suka sangat menyimpang..tapi still ke arah jalan yang benar tau..he..he..hari nih 18 Nov adalah hari istimewa mak as...SELAMAT HARI LAHIR MAK!!!! ...CAYANGGGG MAK!!. as sebenarnya dah wat dah post nih semalam..maklumlah tido lewat smlm..n alang2 tuh wish siap2 kat mak as n nyanyi sikit..wahhhh...melampau nih..siap nyanyi lagi..he..he..alah, tingin gak nak nyanyi..tapi dah tau suara tak sedap tuh yang tak nak memalukan diri sendiri..just nyanyi tuk mak jer..he..he..sabor jer lah mak yer..sian tinger mak tuh..alah nyanyi tuk wish birthday mak jer..sorry mak, tak leh nak celebrate lagi ari nih..kerja malam ler plak ari nih..errm..selalunya as akan sambut gak ngan mak..menjadi satu kemestian buat as beli kek n celebrate..walaupun hanya kami berdua jer..he..he..insyallah maybe hari minggu nih leh kot celebrate kat mana2..any suggestion tak ?? errrmm...







nie gambar lama nih..bulan lima lepas..masa sambut hari ibu..




There isn't a day of the year,




that you aren't special for me MUM




HAPPY BIRTHDAY 'MAK'




























3 comments:

kirana said...

wah...tima kasih singgah blog saye :)
sweetnya awk celebrate berdua ngn mak..romantik gitu..
happy besday to mak awk jugak!

gadisworld said...

berdua lebih baik..he..he.. mmg suka sangat masuk blog kirana tuh..mmg enjoyyy..

cendawanintim said...

mekasih333 kerana jadi follower blog kita...

kita link yer...

papepon, epi besdaya tuk mak awak, moga panjang umo dan dimurahkan rezeki..amin.