-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, November 20, 2008

sedey ler plak..

hu..hu...hari nih as isytiharkan hari sedey setengah hari..he..he..boleh ker mcm tuh? ntah kenapa ntah terkena sawan tangis ker haper ntah hari nih..perkara kecik2 kat opis tadi pun leh wat kan as sedey..n tetiba leh nangis plak..isyh..heran tul ler..kenkadang tuh heran gak ler..sebab nangis pun tak tahu..tak ke pelik tuh ? tadi ada ler insiden yang berlaku kat opis n tetiba jer as terasa hati n sedey terus n lepas tuh jer terus as nangis..rasa down sesangat,n etc2 lagi ler.so utk tadi, mmg as diam jer, n tak kasi diaorang perasan as terus naik tingkat 4 wat per yg patut kat sana n wat rajin2 sikit kat rak buku n sambil tuh bawa sama module..maklumlah nak exam next month..kenkononya baca buku ler tuh..auta jer lebih..he..he..nak baca pun tak leh masuk, maklumlah mood tak berapa ok..as pun tak tahu sangat kenapa as jadi mcm nih hari nih..rasa sensitif yg amat ler..kenapa yer ? masa myluv call tadi n dia tanya kenapa pun as tak tahu nak jwb mcm ner..mcm ngengada2 pun ada kan..he..he..ntah kenapa skrg nih as cukup mudah rasa sensitif..aduhaiiii apo nak jadi ntahh..




bosan aaa blog as skrg nih..takleh nak publish gambor..takder hp camera tuh yg susah sikit nih.as nih bukannya tak tahu, jenis yg suka sangat snap gambor nih kenkononya nak update dlm blog yg tak seberapa nih ler..he..he..layanzzz jer..ada gak tempat as nak citer per2 kan..at least, member2 as yg jauh tuh tau gak citer as kan..so kita tetap keep in touch ler kann..ceewaaahhh iyer2 jer..he..he..kenkononya tempat luahan perasaan ler kan..he..he..tapi kan, kalau dulu as nih bukannya jenis 'minah diary' yg ala2 tulis jer dalam diary tuh..tapi skrg nih tetap mcm tuh gak..he..he..diary yg dapat free tetiap tahun tuh simpan mcm tuh jerr..tapi kalau ala2 online mcm nih bolehler kan...yg penting as sukerrrr...he..he..sesambil sedey2 tadi kan, tetiba mengenang kawan2 lama..hu..hu..apa ler diaorang wat skrg nih kan..tetiba windu plak ngan diaorang.errm..waaaaaaaa..aisyeh teremosi ler plak memalam nih..







amboi2...nih masa zaman muder2 remaja lagi nih..skrg nih pun remaja gak lagi..tapi dah penghujung remaja dah..gambar nih rasanya dah 5 tahun dah pun..he..he..bestlah dolo2..leh soping sesama, leh giler2 sesama, ngurat sesama..(psst...yg nih jgn bagi tau orang tau..rehsia)..skrg nih memasing dah bawa haluan memasing n dah ada yg berkeluarga dah pun..ingat lagi tak janji kita dulu? kita janji dalam masa 10 tahun nanti kita akan berjumpa semula..he..he..tak sabar lak nak tunggu saat itu..minta2 ler badan as akan slim menylim n takder ler mcm dipam2..takuttt oooo...he..he..nak kena diet dgn sesungguh hati nih..he..he..yakin bolehhhh!!! tapi serious ckp..sejak 2 minggu tak jog n g gym nih, badan rasa berat semacam jer..uitt..bahaya nih..tulun..tulunnnn..


sampai skrg ada lagi tau..hu..hu..cuba tgk tahun tuh..lama oooo...

2 comments:

ezin said...

hai ckn(as lah konon....)..sedeynye ezin bc post ckn nie...ezin pun rindu kat ckn..insyaAllah knduri nanti ezin p sana yer....rindu..................

gadisworld said...

he..he...biasa aaa..kat sini dah tukar nama..he..he..itulah dah lama tak jumpa ezin..winduuuu