-->

MY FOLLOWER

Pages

Friday, March 27, 2009

selamat hari lahir untuk kita Sayang..

SELAMAT HARI LAHIR UNTUK KAMI..



SAYANG 23 MARCH 1983



ABANG 25 MARCH 1982



Alhamdulilah,

up lagi umur kami setahun..he..he..tahun nih as dah 26 tahun n my darling dah 27 tahun..he..he..kejap jer masa kan..n yang paling manis bagi kami ialah..hari lahir kami selang 2 hari jer..walaupun pelbagai dugaan melanda kami n as bersyukur sangat pada hari lahirnya as dapat menyambutnya dengan hati yang tenang dan gembira ..bersyukur pada ALLAH S.W.T..tapi yg ralatnya kami tak sempat nak sambut lagi..ari tuh cadangnya nak sambut birthday kami pada 25hb ari tuh..tapi ada emergency plak kat umah tunang as..so kami terpaksa cancel n yang paling kelakar,kami sambut dlm kereta jer..he..he..kereta lain2..yg bestnya as kasi present n cupcakes kat dia tru window keta jer..he..he..kalau orang tgk..sure orang heran punyer..he..he..mmg tak sempat nak sambut proper punya birthday..dia pun baru balik dari ipoh..sian dia..asyik kerja jer..nak wat mcm ner kan..dah kerja kita..tuk birthday as, jeng..jeng..as dah dapat hp baru..he..he..tq my dear...maklumlah hp as kan rosak, n tetiba jer dpt hp baru plak..makacihhh..he..he..






n dlm masa yg sama..walaupun kami masih belum berkesempatan menyambutnya..apa yg membuatkan as rasa terharu sangat..dia sanggup ambik cuti pada hari lahir as tuk celebrate..tapi oleh kerana ada kekangan dan 'gangguan' ketika itu.plan tuh terbatal..tapi as bersyukur semuanya dah selesai..alhamdulilah..abang, terima kasih..



pada hari lahir kami nih..apa yang as harapkan ialah moga apa yang kami impikan dan harapkan akan tercapai hendaknya..n moga impian kami akan menjadi kenyataan .n moga hubungan kami akan menjadi lebih erat dan bahagia..insyaallah..







sempat makan dlm keta jer sikit..he..he..


-------
abang..selamat hari lahir..
there is no day that i dont love u..

-------


p/s - to kak nuwairani..thanks for the cuppies.. :)








3 comments:

Mummy Dasy said...

salam... Happy b'day & hope all ur wishes comes true ya...sng dekat2 D.O.B bleh celebrate sekali

arediks92 said...

Heppy Birthday...

Hi salam perkenalan... thanks jd follower blog saya ye,
kalo rajin2 follow le kat sini ye, tq

http://lavender-jmkjunk8.blogspot.com/

gadisworld said...

mummy dasy n arediks92..tq ..he..he..