-->

MY FOLLOWER

Pages

Sunday, April 19, 2009

bangga sangat ker?

arghh..nih post yg pendek dan jitu sekali as nak wat..bertugas di kaunter nih kenkadang mmg menguji kesabaran dan keimanan betul ler..walaupun kena marah,maki ker haper ker..kami tetappp kena senyum dan sabar melayan..tapi kesabaran kami tetap ada batasannya sebagai seorang insan cuma tak leh nak luahkan jer..ari nih mmg bukan as sajer..tapi ramai member2 lain pun kena..maybe skrg nih student 1st degree nih dah tak banyak berurusan dengan kami d kaunter coz study week so yg tinggal hanya staff akademik n student master jer lah..student master yg perasan hebat sangat..sorry to say, kalau tinggi akademik pun tapi low mentality pun tak guna gak!! tak semua student master mcm nih..tapi as dah jumpa beberapa orang dah hari nih..bagi as diaorang nih ler bila dah ALLAH berikan kelebihan diletakkan kelebihan tuh kat pala lutut..eee..geram sangat..
Memula masuk bertugas tadi dah kena ngan sorang student master nih..bising2 ckp buku dia kami dah letak kat rak yg kononya dia diberitahu suh ambik ari nih..kami pun explain ler elok2 ngan dia..alih2..tau dia ckp apa " saya nih student master tau..!!" helooooo..ko student master ker student PHD ker student ke haper lagi ker..kena ler ikut law library..ingat lib ko ker??? eee..amboii..yg as geram sangat tuh..siap ckp dia student master..ada kami kisah?? ko tuh grad pun lum lagi..ntah2 baru masuk sem jer tuh..pelik kan ngan orang2 mcm nih..sedangkan Tan Sri Nordin Kardi pun ikut law..inikan orang biasa2..malu ler sikit!!!!
----------------
tadi pun pada jam 9.00pm as kena sekali lagi..duk sebut i u..i..u..pastu ckp i student master!! isyhhh..saborrr jer lahhhhh..dia tak tahu yg jaga kaunter lib nih pun berapa ramai yg ada master..yg dia tuh study pun tak habis lagi..nak berlagak plakkk..eeeeee..gerammmmm

2 comments:

kirana said...

ek elehhhhh statement poyo nyaaa
bangga sgt kaaaaa master dia tu..
kalo takat ilmu master..tp perangai tak macam org berilmu ..sila la jgn berlagak
sabar dik noooo

gadisworld said...

itulah mmg poyo sepoyonya..pasan lebey tul ler..sedangkan prof yg dah lama ada tittle tuh pun akan ikut peraturan,kita lak yg segan.nih yg baru master perasan lebeyyy..