-->

MY FOLLOWER

Pages

Sunday, April 05, 2009

selesai satu hal..

fuh..akhirnya selesai satu bab..walaupun belum betul2 selesai..tapi still dah rasa lega sikit dada nih..apa taknya dah dua paper dah lepas..tingal software engineering jer lagi..nasib baik ler lambat lagi..12 april nanti baru ada paper..kalau ler paper tuh dekat2 time skrg nih lagilah berpinau mata nih..as baru jer lepas exam 04 april n 05 april..fuh..dekat2 tuh..semalam for the 1st time, as tido awal n bangun kul 3am..sajer jer nak try tgk..tapi memanglah, as nih mmg tak leh bangun mcm nih..as nih style kalau nak wat per2 or nak study kena stayback tak kira kul baper pun n baru tido..kalau tido dulu isyhh mmg tak leh aaa..naik pening pala nih..tanak dah wat mcm tuh..adehlerrrr..selesai dah bab tu..nanti kita citer lain..sok lak as ada kursus kat penang..kat Berjaya Georgetown penang..rasanya as dah pernah kena kursus kat hotel nih..not bad aaa hotel nih..per2 pun kita tungguuuu..as start 06 april sampai 08 april nih..bolehler kan..release2 tension jap..he..he.



oh yer seperti nih ada satu citer kelakar lagi..aduhaii ntah kenapa as ingatkan hp as diaorang tak sertakan sekali ngan kabel usb..so mmg susah ler as nak transfer gambar or lagu.ari nih tetiba jer as jumpa satu plastik "sony ericcson"..dlm tuh ada kabel..aikk? heran as..rupa2nya itulah kabel hp as..isyh..saborrr jer lah..tak pepasal as asyik bluetooth ke hp lama n guna memory card reader..aperlerrr..he..he..saborr jer lahhh..


terus guna..he..he..



oh yer..ari tuh as janji nak upload gambar2 masa as wat test HIV ari tuh kan..nih dia gambor2 dia..maklumlah ari nih lapang sikit dada nih..baru abih dua paper ..he..he..sok dah ler kena kursus kat penang..satu apa barang pun tak pack lagi nih..takper..rilekss..awal lagi..kita bersuka ria dulu..he..he..



borang2 kawin..(sorry as dah rotate dah..tapi ntah kenapa jadi senget gak..

belasahhh jer lahh yer..he..he..)









ada org tuh nervous..sampai gigil2 tangan..he..he..


berdebar tunggu result..

tara...alhamdulilah..dua2nya 'normal'..he..he..

3 comments:

([:wandisini:]) said...

nak kahwin eh? bila nak langsung

arediks92 said...

Hi... awk, if berminat tph hantaran, contact saya ye
http://lavender-jmkjunk8.blogspot.com/

gadisworld said...

wandisini : insyaallah early jun nanti :)


arediks92 : tq for the info..nti saya tgk yer..