-->

MY FOLLOWER

Pages

Tuesday, May 12, 2009

bertuah ker?



sukanya..sukanyaaa...he..he..1st time dalam sejarah hidup as leh dapat lak cabutan bertuah ..selalunya mmg as tak pernahnya dpt cabutan bertuah..mmg dah biasa dah, n kali nih masa lepas mesyurat club library n tetiba leh dapat lak hadiah nih..he..he..mmg terkejut gilos ler..rezeki ..rezeki..bertuah ker as nih kali nih?? hope bertuah lah yer..agak2 ada per2 lagi ker aaa pertandingan ker peraduan per2 ker..cabutan bertuah lagi ker?? he..he..as dapat apa? nih haaa..set tuk masak, errmm mcm tau2 jer org nak kawin..errr bila nak guna yer..simpan dulu kot..he..he..


sekadar gambar hiasan..

6 comments:

Nora said...

salam,prnah dgr MARYKAY? Produk kecantikan..berminat utk jd beauty consultant dialu-alukan

kirana said...

betuah la tu,..hhu kite jarang dpt cabutan bertuah ..mmg tak da luck

gadisworld said...

kak kirana..1st time as dapat tuh..tuh yg terkejut tuh..he..he..dlm 26 tahun nih..tak pernahnya dapat..

kak Jat said...

orang tua2 kata tu bertuah utk pengantin baru,, ape2 pun tahniah

gadisworld said...

he..he..tq kak jat..aik dah ada blog yer..

kak Jat said...

dah ada tp masih kosong ler