-->

MY FOLLOWER

Pages

Monday, May 04, 2009

rasa cam nak demam jer..

adeh..rasa mcm nak demam jer.tetiba pala rasa sakit n rasa gigil jer satu badan nih..aduhh sesungguhnya mmg tak best nak wat kerja ari nih..hu.hu..demamkah aku?? hu..hu...rasanya nih kena demam terkejut nih n demam merajuk kot..he..he..per taknya marin adalah org tuh janji nak tgk wayang..kononnya nak tgk citer "jangan tegur"..so kita nih pun punyalah xcited giler..masak ler cepat2..n bila siap jer n hantar ler sms kat org nih..sbb dia janji dia akan bertolak dari opis dia..

" ....ada kat ner dah skrg nih? "..pastu dia call..katanya " alamak..tertido ler..ngantukk sesangatt..kita g hari lain yer..."



aduhaiiii per perasaan anda..dah siap comei2 dh nih, siap perfurme bagai..he..he..pastu..tak jadi lak..arghhh geramm tul rasanya..geram sesangat..mungkir janji tul ler..pastu petang tuh 3x dia call pun as tak angkat..merajuk ler tuh konon..pastu semalam pun dia call..ckp pun layan tak layan jer..tapi as nih gitulah..tak reti rajuk lama2..walaupun dlm hati nih rasa berbekassss jer...he..he..saborrr jer lahhh kann...rasanya sbb tuh ler kot terus demam..he..he..



preparation alhamdulilah tinggal sikit jer lagi..banyak benda yg dah settle..yg tak selesai lagi ada beberapa perkara jer lagi..lepas jumpa iman n g pejabat agama..maka selesailah semua perkara major..he..he..tapi ada satu benda tuh mmg kena wat bila dapat gaji bulan 5 nih..PASPORT!!..kalau luper benda alah nih..maka semuanya sia2 jer lah..hotel ke supir ker..haper ker..he..he..kena masukkan dlm list nih..as nyaris terlupa benda alah nih..kus semangattt...

3 comments:

kirana said...

nak gi bali ek???bilaa
have a nice holiday!

gadisworld said...

insyaallah..lepas kenduri nanti..as excited bila baca kak kirana punya blog pasal g bali..tuh yg nak g juga tuh..he..he..

gadisworld said...
This comment has been removed by the author.