-->

MY FOLLOWER

Pages

Wednesday, July 22, 2009

waaa....morning sickness melanda


aduhaiii..tulun..tulun..ntah kenapa ntah sejak semalam lagi rasa mcm tak berapa nak serasi jer badan nih..cepat tul as terasa hati n berkecil hati even atas perkara2 yang kecik sesangat..bak kata orang sentimental gitu..he..he..semalam tengah2 malam tuh as tetiba jer sesak nafas..tak leh nafas langsung..rasa sakit sangat dada.n this morning jer terus kena morning sickness..terus tak g office..hu..hu..apa ler nak jadi nih. teruk gak muntah tadi, sakit tul satu badan nih,rasa tak selesa sangat..saborr jer lah.pastu hubby lak kena g outstation ler plak 5 hari..lagiler terasa.tapi nak wat mcm ner kan, dah kerja dia..tapi ari nih mmg rasa teruk tul ler..rasa tak sihatt sesangattt..rasa letih satu badan. pastu hubby call akak dia minta tolong hantar g klinik..macehh kak yon tolong hantar g klinik..doc ckp badan as lemah sikit n dia suh jgn stress n jgn wat kerja berat2..stress ker?? errmmmm...ntah ler..no comment..he..he..so tolong doakan kesihatan as yer...hope as tak letih2 dah..

tu dia..ubat hasil muntah tadi..he..he..

2 comments:

kirana said...

org kata kalau tak mau muntah pagi2..makan biskut 4 segi tawar tu cicah air teh

pas 3 bulan hilang la morning sickness tu..sabar2

gadisworld said...

oh yer ker..tapi masalahnya as tak leh minum teh..ari tuh minum,sampai 3 hari kembung pewut..he..he..