-->

MY FOLLOWER

Pages

Wednesday, July 06, 2011

hari minggu yang mengujakan

wahhh..hari minggu ni mmg hari minggu yang bestt..per taknya, dahler dapat g nengok transformer pastu dapat lak makan hasil dusun..yeeehaaaa..besttt sesangattt..ari jumaat lepas as pun per lagi berkobar2 masak pastu iron baju ..nak kuar dating ler katakan ngan hencik somi..he..he..takder special sangat pun masak, just masak kari ayam,wat salad n sambal belacan jer...tapi tuh pun masyukkk

 kari ayam ..the making

 dah siappp



itu jerlah hasilnya tuk tengahari tuh..simple but i likeee...he..he..pastu lepas makan tengahari jer kami pun terus bersiap tuk g dating..sian darwisyh kena duduk ngan tok..takper awisyh,sekali sekala yer yang..he..he..


lepas siap2 kami pun terus bertolak ke Aneka Jitra..sementara hencik somi parking keta, as terus g beli tiket..punyerlah ramai orang beratur..risau dah ler as masa tu mana tahu tiket sold out ker per ker..tak ker susah..last2 dapat gak ler tiket kul 4.40pm tapiii hanya seat yang depan jer yang tinggal..hadoiii sabor jer lah..oleh kerana kami ni xcited sangat nak nengok ,depan pun depann lahhh..so layannzzz jer..

lepas kuar jer dari panggung tuh mmg puas hati sesangat nengok transformer kali ni..walauuupun kami ni duk kat depan sesangatt tapi asalkan leh nengok jadiler..citer kali ni as kasi 5 bintang..mmg terbaekkkk...


2 comments:

::abahsofea:: said...

kalau saya kan..dapat makan gulai ayam cicah dengan roti gardenia pun dah kira ok dah..hehe

gadisworld said...

he..he..tersangatler betul.tambahan plak kuah kari yg pekat sikit..fuhhh..bestt