-->

MY FOLLOWER

Pages

Wednesday, November 23, 2011

harimau dah kenyanggg

aksi lentuk anak ibu..he.he..

gollll...alhamdulilahhh lega sesangat bila Malaysia menang semalam..mmg betul ler bola ni membuatkan kita kat umah ni rasa mcm nak sakit jantung jer.berdebar2 jer rasanya..mmg riuh rendah kat umah as semalam,masing2 bersemangat bukan main sampaikan kami 3 beranak pakai baju bola..bersemangattt tuh..he..he..

ibu pun nakkk jugaaaa posing..he..he..


hencik somi ngan anak sedara..
 Apa yang kelakarnya, tgk khusyuk nengok bola awisyh dah ngantuk ler plak..aisyeh, ibu dia ni dah ler dok tgk concentrate nengok bola pastu terdengar ler sound effect awisyh ni..siap buat suara latar lagi masa kami dok tgk bola..last2 as bawa jer darwisyh masuk bilik tambahan plak dok dup dap dup dap nengok bola ni..kalau sesaper ada sakit jantung mmg kena siapkan ubat siap2 oooo..mmg mendebarkann..Lepas jer tidokan darwisyh n tgh kemas2 sikit bilik tu tetba dgr diaorang sorak kuat kat depan per lagi as larik kuar bilik terus ingatkan gol..uper2nya false alarm..aisyehhh hampess jer..ha..ha.pastu terus melekat kat depan tv ler..tgh leka tgk bola tetiba awisyh kuar bilik sambil nangis.hadoii ibu boleh x sedar anak ibu nangis..apa daa..he..he..last2 dukung awisyh n mungkin sbb bising2 kat luar tuh ngan dia2 tgk bola sekali..he..he...


Sepakan penanti tu lagi ler wat as berdebar2 jer..n lepas Badrol dapat jaringkan gol as rasa bergegar umah as tu n kalau kat umah flat mau marah orang bawah..tapi as rasa tak der sesiapa akan marah dahh sbb semua pun sama jer..bangga sangatt kan..alhamdulilahhh n seronok sangattt..

.
baju ker jubah ?

my 'APEX'..ha..ha..tak pasai apex lah femes  .



TAHNIAH BUAT WIRA -WIRA NEGARA KITA
HARIMAU MUDA MALAYA!!!

2 comments:

Es'Sufina said...

hehhe pandailah cik buat cite tulis dialog kat gmbor2 tu hahaha..boleh masuk pertandingan tulis dialog metro hehehe

gadisworld said...

he..he..sajer suka2 sufina..