-->

MY FOLLOWER

Pages

Wednesday, November 09, 2011

malu ler cik kak oiii

kus semangat..tgh wat kerja (wat kerja ler sangat) tetiba ada member call bgtau ada seseorang emel tru emel kampus nak cari kereta hencik somi..mmg sah2 bila emel kampus mmg akan spread satu kampus ler n mmg mengejutkan chik as jer..tetiba jer rasa gigil jer badan..risau plak ingatkan ada per ler tadi..terus chik as buka emel and call orang yang mengemel tu..upernya2 pasal kes  2 minggu lepas..kes apa? nahhh chik as kasi kronologi kes..ha..ha.

1 November 2011 (Selasa)
  • Berlaku di persimpangan 'roundabout' kampus ketika semua orang bersesak2 untuk pulang.Anggaran masa adalah dlm pukul 5.15pm
  • Ketika kejadian, kenderaan agak banyak dan waktu itu kereta hencik somi sedang mengikuti sebuah kereta VIVA (kalau x salah ler) dan tiba-tiba kereta tersebut berhenti mengejut dan menyebabkan kereta hencik somi 'mencium' kereta tersebut.
  • Hencik somi dan pemandu tersebut yang juga seorang wanita turun untuk melihat samaada berlaku kerosakan di mana2 n ternyata tidak berlaku2 apa2 kerosakan pada kereta wanita tersebut dan juga kereta hencik somi.Chik as hanya menjadi pemerhati waktu tu.
  • Bila dah selesai, masing2 pun pulang.

09 November 2011 (Rabu)
  • Pemandu tersebut telah menghantar emel pada seluruh kampus untuk mencari kereta hencik somi.
  • Chik as menghubungi pemandu tersebut setelah diberitahu oleh geng pejabat bahawa ada emel mencari kereta hencik somi.
  • Rupa2nya dia mendakwa kereta berlaku kerosakkkan atas pelanggaran dulu dan menyuruh kami memperbaikinya
  • Petang ni baru nak p check semula kereta tu..errrrmmm...habuann la nooo(pinjam ayat Deq Qien) tetiba jer jadi famous..semua orang call chik as ngan hencik somi..chik as ok ler lagi sbb kawan2 jer yg call..yang paling kesian hencik somi ler, semua golongan tepon dia..nasib baik NC pun tak tepon dia sama..hadoiiii

3 comments:

::abahsofea:: said...

la..keta laki as ka..boleh pulak claim lepas seminggu no..sabaq la no

Deq's Qienz said...

haha..habuan la cik as oiii..malu plak (b/p)cek baca..hehee

Moks said...

Errr..sah ker tak sah kalau claim lepas seminggu? Huhu