-->

MY FOLLOWER

Pages

Tuesday, August 20, 2013

udah ghojer ler dek non..

assalamualaikum..perghh setelah 3 bulan chik as bercuti akhirnya rabu lepas ,13 August chik as kembali masuk opis..isyh,boring juga bila cuti bersalin ni lelama..x der geng nak bergosip..ha..ha..next time rasanya nak ambik 2 bulan jer kot..cheewah,he..he..

Bila dah masuk opiz ni seronok dapat jumpa kengkawan balik..ramai gak staff baru yg baru masuk waktu ketiadaan chik as..mmg x kenal sangat ler staff2 yg baru masuk ni..per2 pun welcome to PSB..n pada chik as Welcome gak..Welcome Back!! he.he.. Elok2 masuk opiz jer, diaorang wat jamuan raya peringkat Universiti..perghh..besttt tul rasanya.Kiranya dapat gak ler merasa jamuan raya ni..(fikir nak melantak jer kerjanyaa..he..he..) Lepas masuk opiz ni n bila dah start kerja  ni nak kena cari masa ler plak tuk singkirkan lemak di badan ni..maklumlah masa pregy makan tak hingat donia,utk baby katakan..bila dah bersalin ni si lemak tu tak nak kuar sekali..so per lagi berkumpul ler dlm badan tuh..isyh degil sungguh tanak kuar..so chik as terpaksa cari alternatif tuk buang lemak2 yg ada..nak selim melim balik ler katakan..nak pakai baju size 'S' (sila jangan muntah yer..ha..ha..)..tapi seriusly (bahasa per ni??) mmg nak kena exercise ni..baju yg leh pakai dulu bila sarung balik tetiba baju tu x muat ler plak..chik as rasa mesti fabrik tu x elok,sbb tu dia mengecik..kecut katakan (x ngaku tu badan dah naikkk).Sebab tu chik as kena bekerja keras tuk menurunkan kembali berat..tapi kalau makan x hingat donia,camnoooo..he..he..


Marin Jamuan raya peringkat University chik as..memacam menu ada..pilih jer n sempat n tak sempat jer.Sbb kalau terlewat jer, alamat balik mcm tu jer..dah habis loorrr...tapi marin chik as sempat gak ler makan koeteow goreng, tu pun sbb jabatan chik as punya gerai, spagheti(share ngan kengkawan),murtabak mini n sate..yg lain mmg x sempat..tu pun dah konyang dah tu..tapi bila balik umah jer pewut berkeroncong ler plak..he..he..lapar ler plakkk...sampai umah MIL nengok2 ada beehun goreng..bedal ler plakkk...so guanoo tuh nak kuruih mcm 'che ta'..ha..ha...


layanzz jamuan raya...makann lagiii..he..he..


makan lagiiii

artis undangan marin..Salwa Abd Rahman n Nasir Wahab








2 comments:

Deqla Manjew said...

chik as amek 3 bln? lps ni dq la pulak kan.. dia amek 3 bln jugak ke? nape x amek 2 bln je? xde la boring sgt.. wahh meriahnye raya depa...

gadisworld said...

chik as amik 3 bulan..nak try katakan..he..he..tapi bosan sesangsatt..lepas ni bulan 9 dq plak..ari tuh dah tangkap gambar reramai ngan dq..tapi x sempat upload,tenet slow molow..