-->

MY FOLLOWER

Pages

Tuesday, December 17, 2013

Teluk Batik ler plakkk

Yeeehaaaa.. tu dia aih..tadi tak der mood sangat...pastu tetiba jer mood tu datang nak citer kat korang semua (ada ker orang baca ??) coti2 malaysia chik as kat Teluk Batik n Pulau Pangkor..mmg marvelous lah..per2 pun best juga bila dah lama x g bercuti ni. Chik as p ngan family abang , mak n family chik as jer...kami g konvoi dua buah kereta n sempat gak ler singgah Zoo Taiping, pusing2 pulau kat pangkor, naik bot keliling pulau , makan mee udang n memacam lagi lerrr..sekali sekala layannzz gak mcm ni..ilang penat..n per yg best 1st time chik as snokeling (betul ker eja tuh..arghh belasah jer..he..he..) mmg best tul..chik as malas nak ckp banyak..so layanzzz jer..biar gambar berbicara..cheewahh..

pose bersama 'bujang senang'


kesayangan hamba...

anak dara 'cheq'

      



TELUK BATIK N PULAU PANGKOR

di 'little great wall'
kota belanda..

snorkeling time..










bersambung daaa....

2 comments:

Deqla Manjew said...

amboii syoknye. berani sungguh eh bergmbr ngan si bujang senang... x senang dudok gamaknya si bujang senang tu ramai berkerumun kat dia.. haha ;p

gadisworld said...

ha...ha...Deqla, bujang senang tu malu2 kucing...nasib baik dia dah kena sumpah jadi batu..kalau idak, sure kena ngappp dah..ha..ha,,,