-->

MY FOLLOWER

Pages

Monday, April 18, 2005

accident

aduhai..macam-macam jadi bulan ni..lepas satu..satu plak jadi..tanggal 11 april 2005 yg lepas maka tercatatlah sejarah bahawa..ada orang langgar keta as..wa....wa...alahai as pun x tau mcm mana leh jadi mcm ni..benda nak jadi katakan..masa tu as ngan kawan as baru jer balik kerja,tetiba jer sebuah keta tue dia reverse x tengok blkg langsung..apa lagi..kebabomm lah...keta sa jadi mangsa..yg pelik bin ajaibnya tuan punya keta tue dlm 50-an marah plak kat as ..pelik!! dia yg langgar keta kita,dia plak yg marah.maybe dia nak tutup kesalahan dia,sbb tuelah dia buat cam2.nasib baik kwn as ada,dia marah balik pak cik tue he..he :) kami nie kan pompuan,sbb tuelah dia berani marah kami ni..at last dia plak yg kena marah balik.bila kita tuntut suruh dia bayar mcm2 dia cakap,kawan as bertegas gak..kalaulah as sorang,rasanya dah lama as balik..eeee....takut..akhirnya,kwn yg naik keta sekali ngan pakcik tuelah jadi org tgh kami.dialah yg kasi no.phone n alamat dia n suruh as repair keta tue dulu pas2 bawa bill kat dia..leh caya ker :) as dah cuba call org tgh tue,betullll..so, smlm as confirm ngan dia ckp as akan antar keta as ke bengkel rabu ni n as akan antar bil dkt dia next week..kalau dia x bayar..kita serang dia..ha..ha..(gelak brutal) gurau jer..kalau dia x bayar mungkin x ada rezeki as kan..nak buat camner lagi..oh kereta ku...sudah kemek loooo

3 comments:

Ghaizah said...

hai kak as....sabarlah....nasib baik tak aper2 time accident ari tu....cuma keta je yang kemek...syukurlah...aiza pun dah banyak kali nak eksiden...tapi tak sampai2...syukurlah....salam ngan kak charmed k....miss u kak as...mmmmmmmuuuuuaaaaahhhhhhhh.....

gadisworld said...

ii aiza..apa nak buat dah nasib kak as..alhamdulilah kak as x apa2.kalau x tak jumpalah kita yer :) miss u 2...baru jer tadi kak as kuar ngan kak charmed :)

Ghaizah said...

kuar tak ajak aiza..tak pe....miss u akak as...dan akak charmed...mmmuuuaaahhhh.....jaga diri yerk...nanti bila kuar jalan2 tu hati2...jgn layan org tak kenal...kot2 perogol bersiri...hehehe...