-->

MY FOLLOWER

Pages

Saturday, April 30, 2005

maulidul rasul

Dah nak end April dah pun..cepat plak masa ni berjalan yer.pejam celik,pejam celik dah nak masuk bulan 5.kelmarin as p daftar tuk sem 2..isyk..isyk.. dah masuk sem 2 dah pun as..akhir tahun ni dah habis tahun 1,n sem 3.lagi 3 tahun dah abis...yahooo...he..he.. sem 2 pun x masuk lagi dah berangan :) anyway, sem kali ni as nak study betul2..n i want to make sure i will be the best student..ceewah..insyaallah :> 28 april ari tu kat uum ni ada buat majlis maulidul rasul peringkat 'U'. yg bestnya ada perarakkan..library pun ada ambik bahagian.ada 30 kontijen yg ambik bahagian n ada beberapa anugerah yg dipertandingkan.yg bestnya...library dapat anugerah khas juri :) x sia-sia berarak jauh.. jauh juga ler dari kompleks sukan ke dewan muadazam syah tue..seronok jer as rasa,sambil berjalan tue kami berselawat ramai2..masa tuelah as rasa betapa indahnya selawat ni.rasa terharu sangat bila tengok ramai berselawat dengan penuh keinsafan dan he..he..<> mmg patut event mcm ni diadakan selalu.ini adalah merupakan 1st time as masuk..maklumlah keluarga baru katakan..anyway, jgn lah tunggu majlis mcm ni jer kita nak berselawat, hari2 pun boleh..insyaallah..

2 comments:

Ghaizah said...

Akum...
Kak As ikut berarak juga yerk...baguslah...Aiza pun ikut berarak...tapi ikut compeni la....wajib...Kpg Aiza pun ikut gak...tulah kampung Aiza menang sepanduk....Best tau...heheh...kak as sori....hari tu kak as hantar mesejkan...Aiza tak dapat nak balas...tak de kredit...Aiza habis praktikal hujung bulan nie...tak lama lagi...Aiza praktikal kat kementerian perdagangan dalam negeri dan hal ehwal pengguna...rindu kat kak as...salam ngan kak charmed k...hati2 bawa keta terutama bila nak pegi keja tu k...miss u somuch..mmmmmuuuaaaahhhhh..sayang kak as....

gadisworld said...

w'slm aiza..kak as pun ikut berarak gak..he..he.. bleh lah 1s time katakan sebagai pekerja :)insyaallah kak as akan lebih hati-hati tq..miss u to ..muahhhhhh