-->

MY FOLLOWER

Pages

Friday, August 26, 2005

macam-macam perkara

pening..peningg


dah lama blog as ni tergantung mcm tu jer..ntahlah masa tgh berkobar-kobar(mcm lagu vince ari tu plak) pc buat hal..server slow n mcm 2 lagi..skrg ni plak as busy sikit..lagi satu yg geram teramat sangat ni..ari tu as dah update mngenai konsert final -sambungan dari part 1 tu..tetiba jer elok2 abis n nak post..blackout!!! aduhhhhhh..tension dibuatnya..skrg ni nak update balik konsert ari tu..ambik masa sikit lerr..ada punya ..tapi tungguuu.sementara tu ada problem plak ngan blok as ni..sebab tu lah gmbar mawi tuk part 1 konsert masa nyanyi seroja tu x ada..sorry yekk..nti as upload bebanyak kat fotopages..kat situ pun 3 kali as upload..sama juga problem dia.. :( nti ada masa as buat ler yer.
gegaran mawi..
sejak mawi menajdi juara ni murah rezeki dia..setiap ari ada show sampai x menang tangan dibuatnya ..rezeki namanya..dlm pada tu kesian pun ada kat mawi..sampaikan balik kg pun 10min jer jumpa mak n ayah..apa leh buat mawi..awak dah jadi kepunyaan masyarakat..terpaksaler terima semua tu..dlm pada tu juga, pada org di luar tu..plzzz lahh bagilah sikit mawi ni privacy n one more MAESTRO- dlm nak menaikkan nama mawi (or nak kaut duit lebihhh he..hee) kenalah juga jaga kebajikan amwi ni..jgn terlalu tamak sangat..yg teruk mawi..korang tu rilkes jerr..PANAS NIII ..walaupun as respek ngan spek kat MAESTRO ni..korang jagalah anak buah korang tu elok2..sian ngan mawi tu..kasilah dia rest sikit.cuti sehari pun ok ler...--> just want to share my opinion jerrr.. oklah berbalik pada kisah mawi ni..as rasa mawi ni lain dari yg lain.dulu as minat gak ngan af ni..tapi gitu2 jer lah.but now?? what can i say is ..now i'm a big fan of af but for sure of course MAWI!! yg paling dasyat bukan ajer org biasa..org kenamaan,dato-dato,datin2..n other profesional yg minat n suka dia.ada apa dgn mawi ??? TEPUK DADA< TANYA SELERA
mawi cipta rekod ?
selepas mawi mencipta rekod dgn memegang student paling lama bertahan di tempat 1 setiap minggu sehingga menjadi juara af,juga memegang rekod peratusan tertinggi sepanjang 3 musim af sebanyak 58%(mmg rekod baru) dan menang 3 trofi sekaligus dalam satu af-juara,vokal n persembahan terbaik..mawi kini cipta rekod lagi. rekod apa ? dlm masa hanya 3 hari selepas album kompilasi lagu mawi yg dinyanyikan sepanjang musim af dipasarkan ia telah menjangkau sebanyak 41,250 unit..wow..terkejut juga as..tapi inilah tandanya dlm musim kemarau album kini,mawi mampu mengembalikan kegemilangan rekod album sebelum ini.sehingga berita ni ditulis apa yg as dapat tahu album mawi dah meningkat menjadi 81,200 unit..percaya @ tidakk..itu kenayataan! TAHNIAH PADA MAWIFC DAN JUGA PEMINAT@POENYOKONG@SAHABAT MAWI YANG SELAMA INI MENYOKONG MAWI DGN MEMBELI ALBUM YG ORI "PASTIKAN ORI,BARU BELI" sebenarnya sampai skrg as masih belum berkesempatan nak membeli album mawi..geram betulll .asyik tak ada stokk jer..di sini as lampirkan gambar album mawi..nanti pergi beli tauu..
Edisi KL :41,250 unit album dijual dalam tiga hari

Rm 21.00- Cakare Padat

RM 16.00 -Kaset



1 comment:

Anonymous said...

Your blog is great Collectables of interest - animal figurine I hope you enjoy animal figurine