-->

MY FOLLOWER

Pages

Friday, September 23, 2005

oh daniel..oh mawiii



sebelum as mulakan post ni biarler as nak gelak jap.. he..he... apa punya kawan daaaa...nak kata kawan tu x ler juga..but just classmate jerr. apa yg as cerita ni yer ?? sebenarnya as nak cerita mengenai Malaysia Idol ni..alah yg ada kat 8tv n Tv3 tu..sajer jer explain2 x tahu he..he.. secara jujur dan ikhlas as cakap as bukannya pernah tgk pun M.I ni..adalah sekali dua..tu pun lepas AF abis.tgk M.I pun sbb dah boring tahap power rangers x der cerita best kat tv. sepanjang M.I ni berlangsung sampailah dah grand finale ni barulah as perasan sesuatu.tu pun baru tahu ari rabu lepas..baru lagi tu.. rupanya Daniel tu classmate as dulu.lawak-lawak.camner ler leh x kenal ni.kami same class form 4 dulu.x der ler rapat pun..as ni dulu ketua kelas sbb ganti dia ler coz dia pindah school ke skolah lain.maunyer as x perasan si daniel ni..dah ler x penah tgk M.I pastu rambut daniel tu pun dah lain dah :) kelakar plak rasanya budak kelas as dah famous..dah nak finale baru perasan..ntah hapa2 ntah :) alah x kisah ler lagipun as x minat M.I ni..tapi tumpang bangga ler juga classmate kita dah famous :) opssss tutp criter daniel..ngantuk ler..

ha..ni ada cerita baik punyaaa.sure x ngantuk ler.. cerita apa ? cerita mawi lerr... kalaulah mawi ni org kedah ..bestnya..tumpang bangga gak..(pa daaa..ni lah manusia kalau org ternama jer trus bangga<-- nasihat diri sendiri ni) as kesian ngan mawi..d tarik sana,d tarik sini oleh parti politik ..apa kessss ???? come on ler parti politik sekalian.jgnlah nak mempergunakan mawi tuk kepentingan politik sendiri.mawi hadir sebagai penghibur,so let it be like that..geram betul as. x kiralah parti umno ke, pas ke,dap ker ..jgn masuk campur !!!! n lagi satu jgn ingat mawi tu parti pas ke parti umno ker..dia parti worldddd..pencalonan tahun depan :) as x suka politik mempergunakan mawi.plzz lahh..bagiler dia bernafas sikit.dia hadir sebagai penghibur so x perlu nak gunakan dia untuk politik.just give him a space.plzzz lerrr..

oh yerr..skrg ni masa artikel ni d tulis (artikel ker ..) mawi dah berada di brunei..alhamdulilah dah selamat sampai.rasanya mlm ni @ esok mawi n gang akan buat konsert kat sana.apa yg as dapat tahu, semalam diaorang pergi mengadap Sultan Brunei.cayalah mawiii worlddd..
UPDATED !! DANIEL JUARA MALAYSIA IDOL 2 2005 !!!
my comment ?? no comment .

1 comment:

Anonymous said...

Blog is informative . Dont't stop. This may be of interest to you; how to buy & sell everything, like music on interest free credit; pay whenever you want.