-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, September 22, 2005

rindu semakin jauh...

ntah kenapa rasa sunyi jerr...rasa rinduuu..tengok org tu terbayang org ni..tgk org ni terbayanorg tu..rindu kot he..he.. opssss jgn salah sangka yerr.. as rasa rindu sangat dgn sahabat2 as masa di polytechnic dulu.apa agaknya diaorang skrg ni yer.. maklumlah masing2 dah ada hala tuju sendiri.diaorang bernasib baik dapat masuk universiti..tapi as..memang ler dapat masuk juga dan ambik degree..tapi mmg lain sangatt.as ambik degree jarak jauh berbeza dgn diaorang jadi full time student. maklumlah as skrg dah kerja..bolehlah cukup makan :) dah rezeki kat sini.as cemburu tengok student kat uum ni..oleh kerana kerja as berdepan dgn student as cemburu dgn diaorang.kalaulah pointer as tinggi dulu..sureeee punya dah masuk 'U' full time..dah rezeki..as teringin sangat nak jadi full time student..pergi kelas sama2..makan sama2..pergi shoping sama2..dating sama-sama...opssss yg tu x leh he..he.. acah jer..pendek kata rindu sangat. as sayang sangat dgn member2 as..as ni bukannya org yg mudah nak cakap or say hii..i miss u ...u are my friend or apa2 lagi ler yg sweet2 tu..tapi bagi as..persahabatan itu tak perlu kata2 tapi hanya keihlasan dan kejujuran akan mempertahankannya sehingga akhir masa. rindulah dgn korang semua.. w'pun as jarang contact korang..percayalah as dah abadikan memori kita selamanya di hati...ceewahhh


memori kita bersama x akan ku lupa..

4 comments:

Anonymous said...

Just thought I'd let you know about a site where you can make over $800 a month in extra income. Go to this site   MAKE MONEY NOW  and put in your zip code..... up will pop several places where you can get paid to secret shop, take surveys, etc.  It's free.  I found several and I live in a small town!

Anonymous said...

You've made a terrific blog. If you have a web site, I'm sure you'd like FREE Software Get your FREE Software

Anonymous said...

Anti-Akron comments a little stale
Yawn. Here we go again. I think I'll do this one with my eyes closed. Or maybe with one arm tied behind my back.
Hey, I love your blog it's real great!

I have a ##dating## site/blog. It pretty much covers ##american singles## and dating related stuff.

You should come and check it out if you get time :-)

-----------------------------------------------------

Anonymous said...

Just thought I'd let you know about a site where you can make over $800 a month in extra income. Go to this site   MAKE MONEY NOW  and put in your zip code..... up will pop several places where you can get paid to secret shop, take surveys, etc.  It's free.  I found several and I live in a small town!