-->

MY FOLLOWER

Pages

Wednesday, October 12, 2005

Dapatkan Segera!!!

akum semua..alohaaaa... oh yer vcd The Best of Mawi World dah berada dipasaran pada 29 september lepas..kalau x salah ler.cepatttt dapatkan segera ..nati kalau abis,menyesal.counting setakat ni,baru smeinggu d pasarkan dah menjangkau 40,000 ribu unitt WOWWWWW..dasyatnyer.itu baru seminggu tu..x campur lagi org lain yg x beli lagi vcd tu..termasuklah..he..he.. :) lagi satu as nak beritahu album raya bintang af3 ni dah pun keluar..biler yer..aaaaa...x sure plak tapi dlm minggu lepas or minggu ni juga ler.as pun x sure dah sampai ker kat luar area K.L ni..but for sure call ler speedy tanya tgk. album ni mmg best(ceewah)yg bestnya adalah lagu yg d nyanyikan oleh mawi "Ku Pohon Restu Ayah Bonda" ..sapa yg dgr lagu ni mmg ler sedih gilerr...buat lak,nak beraya tiket abiss ..waaaaaaaaaa...



cd Salam Raya Af3 Rm 21.00

MAWI DIAPIT 3 JELITAWAN

berita baikkkkk..mmg baik punya..untuk edisi Aidilfitri ni Media Hiburan dgn banganya..ceewahh menjadikan mawi cover Media hiburan Bumper Aidilfitri dengan diapit 3 jelitawan..wow..dasyat tu.untuk media hiburan tu ... mawi diapit oleh erra fazira, umie aida dan ning baizura.amboi mawi..senyum sampai ke telinga ler yer..maklumlahlah semuanya jelita dan menawan belaka.isyk..kalau marsya join sekali barulah cukup 4..sesuaiiiiiii gitu :) oh yer untuk edisi bumper ni, herga dia cuma rm 9.90 ajer..hanya tunai diterima yer ..

selain tu URTV pun dah kuar dah..edisi raya n jeng..jeng..cover bulan ni pun mawi juga :) aduhaii laku bebenorler anak bujang pak atan ni yer..alhamdulilah rezeki.bukan senang tau artis nak jadi cover depan.punyalah susah,alih2 mawi ni senang jer memanapoli semua majalah hiburan dan bukan hiburan.tak caya ? cuba p tgk kedai mamak yg jual majalah ni.cuba cari ada x muka mawi jd cover mana2 majalah..haa.a...banyak tuuuu x terkira.yg as ni pun sampai x menyempat nak beli..baru beli satu,tetiba kuar pula majalah lain..penat gak nak kejar.tapi as hanya beli majalah yg standart jer ler..majalah yg x kenal tu..x yah ler..

2 comments:

Anonymous said...

You are making good job!
Keep up the super articles!

blog hosting

Anonymous said...

Hi, my friend told me about your blog you have here and I too think it's great. I really like it when people compliment my blog so I'm doing that for you. Hope you don't mind, I bookmarked your site.
I too have a site about Rash Guards and spf clothing, and some other things. Feel free to check it out. It isn't anything special but if you have an interest in surfing, sports apparel or Rash Guards you may find it useful. Tyler - to go to my site click mens rashguards