-->

MY FOLLOWER

Pages

Saturday, November 07, 2009

banjirrrr..




Daisypath Anniversary tickers






adeh..panas ler plak ari nie setelah semalam seharian hujan turun dengan lebatnyaaaa sekali..marin as kuar g perlis n alor star..ada urusan sikit nak diselesaikan walauuupun hujan lebattt sesangatt..nak wat camner kan dah ada kerja terpaksa gak ler kuar..kalau tak..tidoo kat umahh lagi besttt..he..he..hujan marin mmg turun tak berenti2..n pagi nie bila as kuar kerja dari umah my MIL tu diaaaa..dah banjirr dah pun..sian orang2 kat area tuh..air dah masuk dalam umah dah pun..umah as pun kat belakang tuh dah naik pun..tapi so dafr alhamdulilah air tak sampai area umah pun lagi..as sempat snap gambar sekeping jer tadi ..n pastu..alahaiii bateri hp takder ler plakkk..takper,balik karang insyaallah kalau sempat nanti as snap yer...











isyh, as tengah frust nie..dah 2 minggu berturut2 as tak tgk nur kasih..isyh geram tul..minggu 1st tuh as demam so as tak tgk..n malam semalam lak,as oversleep...aisyehhhh..adehhlerrrr.....saborrr jer lahh..mmg best citer nie..n citer nie ler menjadi citer fav kami sekeluarga..bukan saja as,tapi hubby,kak, mak, abg n whole family minat citer nie..tak sabar nak tunggu ending...












kat umah sedara










pada sesaper yg tak nah tgk citer nih..korang tgk ler citer nih kat sini..
http://www.watchnurkasih.blogspot.com/

1 comment:

arediks92 said...

thanks for reivew blog imankoleksi..

thanks
jiji