-->

MY FOLLOWER

Pages

Friday, November 20, 2009

hepppyyyy news

Daisypath Anniversary tickers



alahaiii..malasnya ari nie..dah ler hujan..pastu pepagi lagi tadi hubby dah kuar g outstation..dia g shah alam..selasa nanti baru balik..hu..hu..boring ler plak hubby tak der nie..skrg nie kan..pagi2 jer mesti as rasa lemauu jer..rasa tak bermaya jer..rasa letih..bila masuk tengahari jer,as jadi cerdas balik..errmm..aduhaiii...oh yer lupa lak nak bgtau..he..he..ada good news as nak kongsi ngan semua..alhamdulilah, ari rabu ari tuh as g check kat Pusat Kesihatan Universiti n doc sahkan as pregnant..syukur sesangat2..tapi tak sure berapa minggu..so ahad nie ler as nak kena g klinik kesihatan plak tuk wat buku n check berapa minggu kandungan as..rasa syukurr sesangat..n maybe sbb tuh ler..dlm 2,3 ari nie..masuk waktu pagi jer...as pening teruk sangat..terpaksa rest kat surau dulu..hu..hu..abih kerja2 as terbengkalai..buku2 banyak yg tak bersusun..hu..hu..nak wat camner kan..rasa letihh sangat badan n pala nie asyik pusing jer..walau pun nie berita gembira, tapi as risau gak ngan kandungan kali nie..as risau sangat..doakan as dan kandungan nie sihat jer..as berharap sangat, as dapat menimang cahaya mata kali nie..dulu masa as keguguran, as takut sangat ALLAH tak beri rezeki nie pada as...tapi syukur alhamdulilah..ALLAH berikan rezeki ini sekali lagi..per2 pun as berdoa pada-Nya dan berharap agar as akan menjadi ibu kelak..insyaallah..

3 comments:

qaseh_fariza said...

Tahniah..Selamat menjalani detik2 indah menjadi bakal ibu. Fariza doakan kak as sentiasa dilimpahkan nikmat kesihatan dari Taala. Amin

~abahsofea~ said...

tahniah As..jaga kandungan elok2..amalkan makanan dan minuman yang berkhasiat..semoga mendapat anak yang sihat dan sempurna..aminnn

gadisworld said...

terima kasih fariza n ck shidi..doakan as n baby selamat yer...