-->

MY FOLLOWER

Pages

Monday, November 16, 2009

ceriter kereta + my lappy plak..


Daisypath Anniversary tickers


aduhaii..sorry bebanyak coz as lama sangat dh tak update blog..ceriter tuh dah kumpul banyak dah..tapi nak citer tuh jer yg lambat sikit..he..he..



dipendekkan citer..as dah jual lappy as yg lama tuh..hu..hu..setelah 4 tahun bersama suka dan duka..akhirnya dia pergi jua..nak wat camner kan..dia dah nazak dah..so terpaksa as jual..sayang tuh mmg sayang..tapi nak wat camner kan..hu..hu..tapiii as dah beli lappy baru..he..he..terpaksa gak ler beli..coz as nak kena siapkan projek final as tuh..n walaupun lepas nie as dah habis dah study hubby as leh guna plak..dia nak further study plak disember nie..okies ler kan..

kenangan lama..hu..hu..







my new lappy..he..he..


okeh..abih citer bab lappy..nih citer bab keta plak..akhirnya keta as dah guna cd..selamat tinggal kaset..he..he..(ketinggalan betull) tak per ler kan..nakw at camner..sebelum nie as just guna kaset jer..pastu ari tuh hubby ajak g tukar..per lagi..sukanyaaa..







tgh wat operation dlm 'bilik bedah' he..he..





akhirnya selamat ler pembedahan tuh setelah operation dalam 2 jam setengah..punyolah lamerrrr...he..he..abih citer satu kiter..nih nak citer satu lagi keta..sebelum tuh nak welcome pada family baru kami..he..he..samat datang pada 'ahli baru kami'..bukan baby tau..tapi keta hubby..he..he..alah keta biasa2 jer..ikut kemampuan kami jer..per2 pun bersyukur dan alhamdulilah atas rezeki darinya...amin








masa nie tgh tunggu orang basuh keta..



per2 pun itu jer citer tuk minggu nie..he..he..as nak bersiap2 nak g kerja plak nie..ari nih kena kerja malam..okies..adiosss...selamat berblog tuk semua..





4 comments:

k.jat said...

amboi...lamanya...baru da cerita..

~abahsofea~ said...

vavava..lappy baru..cd player baru..kete baru..Alhamdulillah..semoga terus dimurahkan rezeki..errr boleh pinjam??? nak gie amik sophea kat nurseri..

gadisworld said...

kak jat..he..he..biasa ler..sibukkkk..

cik shidi - lehhh..kira sewa ler..sejam rm350 cukup lerrr...he..he..

Anonymous said...

uii..plastek pon x buka lg lappy tur..

org sebelah nk pinjak jgk la lappy tur..

nk cek no ekoq online..hehhe