-->

MY FOLLOWER

Pages

Tuesday, September 18, 2012

sibuk ker?

assalamualaikum semua..rindu chik as tak? (sila anggukan kepala anda..he..he..) chik as minta maaf ler bebanyak..chik as sibuk sikit dua tiga menjak ni.Bila dah start masuk class, for sure dah start dah ada asgmnt, n chik as terpaksa ler merajinkan diri tuk wat asgmnt tuh..so benda2 lain mmg terbatas tambahan plak ada perkara2 yang membuatkan chik as terpaksa menyibukkan diri..dah lama chik as tak melawat kengkawan kat blog2..windu mmg windu tapi nak wat camner kan..hu..hu..

dalam hati ni berkobar2 dah nak update blog, tapi masa tak mengizinkan..takper, buat korang yang windukan chik as, nahhh chik as hadiahkan video clip ni..perghh mmg terbaeklerr..




4 comments:

Deqla manjew said...

deqla gelengkan kepala la chik as..camne tu? hahaha

Eza Boom Boom :) said...

rindu ngan chik as jgkk.. hee :) Happy blogging. Eza pun dah start busy dgn esaimen :)

gadisworld said...

oh deqla geleng kepala yer..tanak kawan..nak larik sembunyi nangis sambil pegang tuala 'good morning'..waaaaa...

eza, tu ler pasal..dah start bz dah...hu..hu..

Chic Na said...

angguk angguk sambil sengih. :D