-->

MY FOLLOWER

Pages

Tuesday, September 18, 2012

SEGMEN PRIHATIN : ADIK HAYYZI

 
kepada rakan2 blog chik as, chik as nak minta kengkawan tolong share segmen ni..Just save gambar dan masukkan ke dalam blog korang.
 
Kalau kita tak mampu untuk menghulurkan bantuan dari segi kewangan, tak salah rasanya kalau kita hulurkan bantuan dari segi sebaran info buat kengkawan yang lain.
 
Insyaallah, ALLAH S.W.T akan membalas segala jasa baik anda semua..

3 comments:

Deqla manjew said...

kesiannya...dgn mendoakan pun turut membuktikan keprihatinan kita..moga adik ni dilindungi Allah dan sembuh dari penyakit ni.. amin...

aTieYusof Family said...

Simpati tgk...
sama2 lah kita membantu...
salam kenal..singgah follow sini#185..
klu sudi follow sy juga ya..:)
sy pun ex-student UUM...biasa sgt dgn Chang Lun..hehe...

Outbound Malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.