-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, December 20, 2012

chik as kembali!!!

assalamualaikum...isyh setelah 3 bulan menyepi baru hari ni rasa mcm nak buka balik umah lama yang dah bersawang ni..bukannya per, banyak kekangan yang menyebabkan chik as tak dapat nak 'hupdate' blog ni walaupun pelbagai ceriter ada. Selain masalah kesihatan yang tak mengizinkan plus bz ngan asgmnt yang sedia ada tuh, banyak lagi kekangan yang lain..bila dah lama tak update blog ni, rasa rindu plak nak coret2 kat sini..maklumlah dulu kerap jer chik as update, tapi skrg ni aduhaii rasa beratt jer hati nak buka.Tambahan sejak akhir2 ni kesihatan chik as mmg tak mengizinkan, ni pun chik as baru jer keluar dari hospital marin..hu..hu..sedey..sedeyyy...walaupun banyak benda yg chik as nak citerkan, tapi tunggu lah yer..take time sikit nak update..maklumlah dah lama tak terjerumus dalam era blogging ni..he..he..sampaikan template baru ni pun chik as baru guna.so terkedek2 sikit ler nak update..

5 comments:

Deqla manjew said...

haishh... lama betol smpai 3 bln tau..nmpk bz benor tu.. huhuhu...apapun, welcome back!

Deq's Qienz said...

welcome back..hope snantiasa sihat slalu k..

Chic Na said...

selamat kembali chik as. :)

gadisworld said...

deqla, he..he..wat2 bz jer lebey.

dq, tq dear... :)

chik na , tq dear..:)

wahidah yarahim said...

blogwalking here...jemput dtg ke blog sy...:-)