-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, February 14, 2013

syukur pada-MU YA ALLAH


alhamdulilah result utk sem lepas dah keluar..walaupun pelbagai cabaran melanda sem lepas berbaloi juga keputusan yang diterima.Cuma ralat sikit ler, tak dapat A+,hanya dapat mcm tu jer..pergh, sem lepas mmg mencabar buat chik as.Per taknya masa tu early pregnancy so masa tu alahan mmg teruk giler.Sampaikan dua kali masuk hospital n yang paling mencabar time kena presentation tu plak kena admit wad..aduhh, mmg mencabar.Tapi alhamdulilah dapat member2 yang banyak tolong plus dapat lecturer yang memahami keadaan masa tu..so per2 pun, perjuangan masih belum selesai..start 16hb Februari bermulalah episod baru tuk sem baru..doakan chik as berjaya yer n harap chik as sempat jawab exam sebelum or selepas  deliver..jangan deliver time final exam udah ler ..he..he..Risau gak ni, sbb due chik as 22 May 2013 n final exam plak 1 Jun..iysh, risau gak ler..tapi diharapkan chik as dapat menempuhinya..

3 comments:

izan mama mia said...

tahniah....

gadisworld said...

terima kasih :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah :-)