-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, February 07, 2013

tak sabarnya

( ari ni chik as tak nak sambung lagi Beijing Part 3, sbb facebook tak leh acces kat opis..so tak leh ambik gambar..he..he..)


yeaaa...sok dah cuti dah..bukan sehari..bukan bukan..tapi 4 hari..ha..ha..(gelakkk sukerr) lama bebenor cuti kali ni..per taknya jumaat, sabtu, ahad dan isnin sempena cuti Chinese New Year..hoorayyy best tul bila cuti lelama ni. Hencik somi siap tanya chik as lagi " cuti2 ni nak g mana?" ..kalau ikut hati, chik as nak p sana..p sini..tapiii memandangkan keadaan chik as skrg ni..mmg tak terdaya ler chik as.Mmg cepat letih skrg ni, n cepat semput..mcm ari tu, bukan main semangat lagi nak p penang, tapi bila sampai2 kat sana n bila nak start shooping terus pancit..hadoiii...sedeyyy tul ler.Tambahan skrg ni bila dah 6 bulan pregy, lagiler rasa letih n tak larat sangat.errm, nak wat mcm ner kan..niat hati ni mmg ler nak berjalan2 tapi keadaan yang tak mengizinkan..

So kesimpulannya, nak kemana cuti ni? jeng..jeng..jeng..so kita tungguu jer lah kan.Apa yang pasti ari ni mmg tanak kemana2, sbb ari ni nak mengadap depan tv nak nengok episod akhir "hingga hujung nyawa" ..he.he..tak sabar lak rasanya nak nengok muka comel "el" n muka cute "zain"..ini ler salah satu citer yg as suker selepas "Nora Elena"..rasa sweet sesangat..sejak awal, chik as tak ikut sangat citer ni, tapi penangan hencik somi yang sukakan citer ni (ntah2 suka nengok muka comel "EL" perrr..) chik as pun dah terikut2 dah nengok..lepas tu terus jatuh cinta..lagu2 dlm citer ni pun boleh tahan gak best..so petang ni nak ngadap depan tv jer nak tgk kesudahan cinta el n zain..adakah hingga ke hujung nyawa??? cheewahhh..tetiba tersenyum sendiri tingat babak2 romantik,lucu n  comel dioarang.. 




so per2 pun kita nantikan petanng nanti..he..he..n pasa sesiapa yang tak pernah tgk citer ni, boleh tgk kat youtube or tonton..layanzzz

1 comment:

Eza Boom Boom :) said...

Mmg tak sbar nak tunggu pukul 7 ptg nihh.. hehehehehe :D