-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, June 13, 2013

berpantang yang x pantang..nak wat guanoo kan!!!

assalamualaikum..perghh sejuknya ari ni..lebat tul hujan.maunya tak,dari petang marin lagi hujan sampaiii ler sekarang ni.Ni pun dok dengar lagi bunyi putera katak dok memanggil2 hujan..kalau sore sedap tu okeh ler gak kan, ni pitching pun lari..guanoo tuh..he..he.



Chik as ingat dok umah ni leh ler update selalu blog, tapi idak juga..tak sempat memanjang chik as ni..bz ler kengkononnya.he..he..selagi tak habis exam, selagi tu ler chik as bz (buat2 bz jer sebenarnya..he..he..) per2 pun tq sesangat ngan lecturer sem ni..mmg prihatin dan memahami..tq Dr Jeff n Dr.Fitri...per2 pun dalam tgh pantang ni chik as terpaksa gak take exam..rugi ler kan kalau tetiba jer nak postpone sem..padahal dah ujung2 dah pun..so dlm tak habis pantang ni, chik as terpaksa gak ler menapak g take test..per nak wat kan..chik as pun tawakal jer lah ngan result kali ni..dah ler masa nak dekat due tu, class pun chik as dah tak masuk.Mau idak, class tingkat 3, masa tu chik as dah sarat sesangat dah..kalau naik juga, mau terbersalin chik as kat dalam class.he..he..

so pada 10hb yang lepas, chik as terpaksa ler gak g UUM tuk jumpa lecturer.Kebetulan lak,hencik somi outstation, so terpaksa gak ler chik as drive sendiri..mmg takut gak ler,maklumlah baru jer 30 hari pantang..tapi alhamdulilah semuanya ok.Balik2 umah jer. terus bertungku..he..he..takuttt...

muka happy dapat kuar..he..he..




menikmati udara segarrrr setelah beberapa lama terkurung..he..he...



4 comments:

Deqla Manjew said...

ehh ni masih dlm pantang ke x ni.. tgk muka mcm dah habis pantang je..hihi

Deq's Qienz said...

nk wat gena la..sabo jelahhh..cik as dr fitri ngajoq ke?? paper apa??kite pon dh kena dr.fitri sem aritu..rezult pon dh kuar maaaa...alhamdulillah itu tmampu..hehe tc cik as

cik dah faridah said...

dah terpaksa nak bt camnekan...redha jela....

gadisworld said...

Deqla - ha..ha..muka org bebas sementara katakan..

deq qien - kak as kena sem ni..dia ajar Leadership..ok tak dia? ha..ha..saborr jer lahh

cik dah - tu ler..nak wat guano kan..