-->

MY FOLLOWER

Pages

Sunday, June 02, 2013

edisi comeback!!

wahh...dah lama tul chik as x buka blog..ari tu kononnya nak update selalu, tapi bila dah pregy tuh chik as mmg malas tul nak wat per2n pun..n untuk pengetahuan semua chik as dah selamat melahirkan baby girl seberat 3.35kg pada 12 Mei yang lepas..alhamdulilahhh..
 
Lega rasanya bila dah selamat melahirkan baby suprise ni,kenapa suprise? chik as n suami mmg dari awal pregy sampai nak bersalin pun masih belum tahu lagi gender baby..masa 8 bulan baru doc bgtau ckp baby girl, tapi tu pun dia was2..so lepas bersalin tuh ler baru chik as tahu gender baby..alhamdulilahh dah sepasang anak chik as..






Oleh kerana skrg ni chik as tgh berpantang n cotiiiii lama, insyaallah chik as akan update semula blog ni..he..he..ok, nanti chik as update semula yer..okeyy adios amigos..assalamualaikum..

6 comments:

Deq's Qienz said...

hamboiii syiok depa..bley update blog slalu duk umah nohh..jelesssss i :P

izan mama mia said...

tahniah cik ass dapat baby girl yg comel...

cik dah faridah said...

tahniah....dah sepasang bolehla berehat lama sket lepas ni...mcm kiter la...tp terindu2 bau baby skg bila anak dah besar

qaseh_fariza said...

tahniah kak as...dah bersalin rupanya. waaa semangat nya tgk pipi si baby..geram ok

gadisworld said...

makasih semua..

khas kepada Deq Qien ---sila ler jeles yerr..ha..ha..tapi winduu ler kat opiz..lebih2 lagi ngan kengkawan..hu..hu..

izan mama mia - terima kasih :)
cik dah faridah - tul tuh..leh rest sikit..tapi kalau lepas ni ada rezeki..alhamdulilah :)

qaseh - mai ler umah kak as :)

Deq's Qienz said...

hahaahaa..sabo jelahh