-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, May 31, 2012

nak pakai turban lak, sure saya nampak comeii




 kalau pakai mcm ni comel gak kan..nampak cute jer..tak pun mcm ekin mawi,nampak sweet jer..

x pun style turban macam yuna,sure nampak lagi stylo..


tapi saya rasa, diaorang semua tak comel..sbb saya yang paling comel dan stylo..betul tak? cuba tgk saya pakai..



betul kan!! comel tak saya??



muahaa..ha..ha..kelakar plak rasanya..skrg ni asyik berebut ngan tok dia jer.sibuk nak pakai scarf tok dia..tapi pakai ala2 turban plakk..he..he..


kredit : hencik google tuk imej..

1 comment:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

pernah gak try wat guna shawl, ok gak.. heheh..