-->

MY FOLLOWER

Pages

Monday, May 28, 2012

Segmen : Blogwalking sampai lebam!

tolong..tolong, sakit badan dah ni..habis lebam2 seluruh badan..dan semua ni angkara Mama Qhayra yang tag as untuk masuk dalam contest yg Mrs Erry anjurkan ni..segmen "Blogwalking sampai lebam" , sebab tu ler lebamm abih satu badan ni..adeh, sakitt..sakitttt..he..he.. per2 macih  Mama Qhayra yang tag chik as..wahh, mmg terbaik ler blog ni..bak kata pepatah, tak kenal maka tak cinta, tak cinta maka tak kahwin, tak kahwin maka..eh, per lak dok melalut-lalut ni..he..he..


1st time baca blog Mrs Erry ni mmg leh jatuh cinta coz dia mmg sempoi je n bersahaja..kiranya layanzz ler tambahan plak blog yang comel sangat (bukan nak mengampu yer, errrr..adaler ampu sikit2..he..he..)n nak cerita banyak pun tarak guna maaaa,so korang g rajinkanlah jari jemari korang tu huntukk melawat blog dia..perrghhh terbaiikkk..


oh yer lupa lak,nak bagitau rahsia besar ni..kiranya rahsia sulit dan persendirian ler ni..psttt..pstttt..meh nak bagitau..dekat ler sikit,jauh bebenor camner nak bagitau.nak tahu tak kenapa korang kena visit selalu blog chik as ni?? kerana :

  • luahan hati dari hati yang ikhlas dan suci (suciii kerrr)
  • cermin diri dan peribadi diri chik as..
  • bahasa spontan dan bahasa pasar yakni bukannya bahasa skema (amaran : bahasa yang digunakan tak boleh digunakan tuk jawab soklan Peksa Bahasa Melayu UPSR,PMR,SPM hatta peringkat universiti sekalipun)
  • sbb korang sayang chik as..he..he..

so dgn rasa bangganya chik as nak tag kat korang..so terimalahhhhh,jangan larik tauu


3 comments:

@ deqla manjew said...

eh sorry tak perasan. kamu lupa nk letak url entry kat entry segmen sy kot? huhu... apapun, thanks ye sudi join..sy akan update senarai peserta..good luck!! :)

9n0L4 said...

dtg BW dari segmen yg same. follow sini. 79. good luck eh. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

gadisworld said...

macihhh :)