-->

MY FOLLOWER

Pages

Wednesday, September 23, 2009

gambar raya?? takder aaaaa...



samat ari raya..sure korang tgk bersuka ria n dah jadi riang ria ribena dah pun skrg nih kan..per taknya korang masih cuti lagi sedangkan as dah kena kerja dah..waaaaaaa..bosan gilossss.nak cari makan pun susah..aduhaiiii..n lagi satu yg tension tuh gambor raya tahun nih as tak ambik pun..isyh, tak sempat ler nak ambil.maklumlah tahun nih 1st raya sebagai isteri n tahun nih juga as beraya umah mertua dulu n pastu raya kedua baru beraya umah as..rugi lak rasanya tak ambil gambarr...nak ambil guna hp, bateri hp takder plak..isyh2..saborrr jer lah..kena pujuk hubby nih, nak ambil gambar lain ngan dia..he..he..oleh kerana tak der gambar..terimalah gambar merapu dari as..he..he..









oh yer..masa petang kami leh balik awal tuh..as n hubby apa lagi kami ambil kesempatan nak kuar g beli baju raya ler..tapi nak dijadikan cerita tetiba masa tgk jammed tuh hubby baru pasan temperature keta naik tinggi..so per lagi terpaksa ler bawa kat bengkel..saborr jer lah..as terpaksa tunggu sejam kat situ sbb mula2 bawa kat bengkel tuh ingat nak repair kat kedai tuh jer..tapi mahal bebenor..dia nak ambil rm260 without service..so last2 hubby call kawan dia ajak g bengkel lain..so as ler kena jaga keta kat situ..punyalah lenguh berdiri kat situ..sejamm as tunggu .sorang2 plak tuh..bila hubby dah balik tuh lega le sikit...last2, kami tolak keta ke tempat lain n mekanik tuh ambil repair..tapiii dia kena cuci gak benda2 alah tuh kat kedai..so kami terpaksa ler tunggu dalam kereta selama sejam!!..errmmm..shooping dalam keta ler kami..cadang nak berbuka puasa kat alor star rasa mcm tak jadi jer..sbb masa tuh dah kul 6.00 dah pun..n at last.bila dah siap kami terus gerak gak p alor star..makan kat Kedai Nasi Lemak Royale..sedapppp..per taknya masa kami sampai tuh punyalah ramai orang beratur..sampaikan dah azan pun orang duk beratur lagi..n bila dah selesai semua sekali n siap solat baru ler misi shooping bermula..g dkt depan pekan rabu n pacific jer..hasil shooping? kain tudung n songkok hubby jer!! itu jerrrrr..alahaiii



2 comments:

~abahsofea~ said...

alahaiii..kena jadi jaga keta dapat upah tudung jerrr...ok la tu..daripada takdak kann..

gadisworld said...

per nak wat..budjet lariiii..he..he..sian plak kat dia nak banjer lebey2