-->

MY FOLLOWER

Pages

Tuesday, August 14, 2012

Lega rasanya

alhamdulilah, lega rasanya bila chik as dah settlekan benda yang tertunda ari tuh.Sejak dua menjak ni bz plak chik as mengalahkan YB plak..sebab tu ler nak reply komen pun sampai bercinta nak reply..sibuk sikit skrg ni.Pada kengkawan yang tinggal jejak tuh, insyaallah nanti chik as melawat korang kembali yer.Skrg ni chik as nak online pun mmg susah sikit.Kat umah mmg tak online dah.Sibuk nak wat kuih..alah, kuih pun ala kadar jer takder ler hebat mcm kat kedai pun.he..he..Kelmarin chik as baru post hadiah wat pememang contest chik as.Chik as beli pun ikut selera chik as, chik as harap izan mama mia suka :) Nanti bila dah sampai bagitau chik as yer :)

Oh yer, utk wanie plak, hadiah tuk wanie masih postpone lagi.Chik as terdelete alamat yang wanie hantar, hu..hu..sorry.hadiah dah beli, masa nak tampal alamat tgk2 aik..dah ilang..chik as terdelete ler plak..waaaa...Wanie, nanti hantar lain yer alamat dkt chik as semula.Dan kepada semua pemenang saguhati chik as, chik as harap korang semua dah dapat yer..Kalau belum dapat lagi, bagitau chik as tau..Mana tahu chik as terlepas pandang ker..

Per2 pun chik as nak ucap terima kasih tuk korang yang support chik as.Insyaallah kalau ada rezeki dan masa, chik as wat contest lagi yer..



p/s -tgh sedey nengok iklan raya dari BERNAS..hu..hu..sedeyyyy

5 comments:

Deqla manjew said...

ingatkan lega lepas kuar toilet td.. hikhik..

izan mama mia said...

oo..dah pos yer...harap sangat sampai esok atau lusa sebab hari jumaat,..saya dah gerak balik kg...tq cik as...

Chic Na said...

busy nya chik as. mesti banyak buat kuih ni. ;)

izan mama mia said...

belum sempat g pejapat pos..

Deq's Qienz said...

alamat wani nper la tak minta dekat i jew nya..xpun i balik kg kasi terus gan dia..hakhak :P