-->

MY FOLLOWER

Pages

Sunday, August 05, 2012

TAHNIAH KEPADA PARA PEMENANG !!!

DENGAN BANGGANYA CHIK AS NAK MENGUMUMKAN KEPUTUSAN
 CONTEST 'SULUNG' CHIK AS

LAMA BENORR TERTANGGUH..SORRY YER PADA SEMUA.HE..HE..
DAN PEMENANGNYA IALAH :




TEMPAT PERTAMA 

*IZAN MAMA MIA*


Jawapan : SINI 


MEMENANGI :
   a)Beg Duit Wanita ATAU
b) Top Up Rm20



TEMPAT KEDUA 

*WANIEYS*
 
 JAWAPAN : SINI

MEMENANGI :
a) Tudung Bawal 3 tone@ Tudung Obama ATAU
b) Top up Rm15



dan...

DENGAN SUKACITANYA CHIK AS NAK MENAMBAH HADIAH.MAKLUMLAH SEMPENA CONTEST SULUNG CHIK AS.HE..HE..


PENYERTAAN PERTAMA , TOP UP RM 10 :

*mi$$ch0c0laTe*




SAGUHATI  , TOP UP RM 5 :

*ros_reeza*


*are_lin@y*



*Eza Boom Boom*



TAHNIAH BUAT PARA PEMENANG.

KEPADA PARA PEMENANG, SILA TINGGALKAN NO TELEFON DAN KEPADA PEMENANG UTAMA SILA NYATAKAN PILIHAN ANDA.SAMAADA INGIN MENERIMA 
HADIAH 'A' ATAU HADIAH 'B'

TERIMA KASIH KERANA MENYERTAI CONTEST SULUNG CHIK AS

CHIK AS SAYANG KORANGG SEMUAAAA

 

11 comments:

izan mama mia said...

Alhamdulillah...rezeki menyebelahi lagi...tahniah juga pada rakan2 yang turut sama bertuah dlm contest ini....

sekejap chic as,...saya belum ada keputusan nak pilih 'A' atau 'B'...nanti saya bg keputusan yer...hihi....tq yaa..slmat berpuasa...tahun nie,..raya kat mana?.

C'Jai said...

Tahniah kat mama mia tu dan juga pemenang yang lain...:)

cikeyrah said...

tahniah semua !!

Myra Jay said...

Tahniah pada pemenang :)

Wanieys said...

eh wani dpt tempat kedua ker...alhamdulillah rezeki di bulan ramadhan :)...oleh itu wani memilih hadiah "A" hihihihi

gadisworld said...

tahniah buat semua..he.he..

izan mama mia, tahun ni beraya kat umah as + umah MIL..sebab apa? sebab umah kami dekat sangatt..he..he..lebih kurang 15min jer..tu pun sbb ada trafic light.he..he..

waniey, rezeki..he..he..

oh yer, tuk izan mama mia n waniey, chik as akan update bila nak hantar hadiah tu nanti.Kalau boleh chik as nak hantar sebelum raya, n kalau tak sempat chik as akan hantar lepas raya nanti boleh? utk top up, insyaallah dgn segera..:)

tahniah sekali lagi buat semua..sayanggg korangg.

Cinta Misteri said...

Congrats utk mereka. esp izam, wanieys & arelin....semua tu rakan2 GSF Cim. hehehe

Chic Na said...

seronoknya depa. tahniah kepada semua. chik as nanti buat contest lagi k. hehe.. :)

Eza Boom Boom :) said...

Dear, Eza dah berik no phone kan?? :) Lupak plak Eza.. Hihi.

mi$$ch0c0laTe said...

sy dh sent kn num :)

kalo xlg,tolong inform ea..

gadisworld said...

chik as minta maaf sbb lewat reply..sibuk sikit..oh yer pada pemenang hdiah saguhati,nanti kalau top up dah masuk inform ngan chik as yer..n pada waniey..nti tlng tinggalkan no phone yer..