-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, August 02, 2012

SAPA YANG MENANG CONTEST CHIK AS ??

assalamualaikum semua..sory mory sesanggat chik as sibuk sikit dua tiga hari ni.Tak sempat chik as nak follow kengkawan yang follow chik as n balas komen kengkawan semua.Insyaallah nanti chik as wat marathon yerr.Berlari2 dan menjenguk2 blog kengkawan dan balas komen yang ada.Larik guna tenet takper, tak lotihh.....he..he..

okies semua, keputusan dah ada untuk pemenang sulung contest chik as.Sekarang ni tinggal chik as nak print screen jer jawapan dari pemenang bertuah tuh..so nantikanlah keputusannya yer tungguuuuu...(tunggu lagiiii..he..he..).

10 comments:

Si Matatajam said...

Sapa la yg Bertuah tu agaknya..

izan mama mia said...

selamat bermaraton...

Wanieys said...

siapalah yg bertuah menang tu hihi

Chic Na said...

ingatkan dah ada keputusan.

ok, waiting.. :)

Deqla manjew said...

deqla yg menang kot? haha... join pun tidak ada hati mau menang.. hikhik

ros_reeza said...

sapa la yang menang nanti.. tak sabar nak tahu ni :)

are_lin@yu said...

tak sabar menunggu hehehe..selasa ni ayu tgk..sbtu ahd xda intrnet kt umah..hehe

Eza Boom Boom :) said...

Tahniah kepada bakal pemenang :)

aNiss :):) said...

selamat bermarathon. jangan sampai jatuh :DD

gadisworld said...

anis, terseliuh dah pun kaki ni bermarathon.he..he..

pemenang dah update dahh:)

deqla kan contestant halimunan..invinsible gitu.he..he..