-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, July 26, 2012

beijing, here i come!!


alhamdulilah..tiket dah beliii...insyaallah kalau diberikan umur yang panjang, rezeki yang murah dan kesihatan yang mengizinkan, maka chik as akan berangkat ke Beijing, China pada 26 November 2012 dan akan pulang pada 1 Disember 2012..isyh, musim sejuk dah masa tuh..eee, tak tahu ler mcm ner keadaannya nanti.Nak citer banyak pun rasanya mcm tak best jer, sbb bukannya pergi lagi pun.3 Bulan jer lagi..(tapi xcited ni..he..he..).takper, nanti kalau sampai masanya chik as akan beritahu korang lain yer.

16 comments:

Eza Boom Boom :) said...

bestnyaaa! teringin gak nak pergi :) :). Hihikk..

Chic Na said...

woww bestnya melancong ke beijing. jgn lupa bawak sweater tebal2. huhu..

Yumida said...

wah..sronoknye..gd news tu..moga semuanya berjln lancar n dipermudahkan segala urusan sis

muka sis mmg klon mama qhayra..hehe

Deqla manjew said...

wow! bestnye... nk itotttt... :)

ros_reeza said...

wah, bestnya Cik As.. nak gi honeymoon lagi ke?.. hehhehe

Rai said...

memang kena prepare baju tebal sbb musim sejuk di beijing sangat sangat sangat super sejuk..hehehe... kering lagi..so jgn lupa bawak lotion..

Wanieys said...

wah bestnyer chik as nk pegi beijing hihihi...eh date contest dh berubah ker...sempat g ni nk join hikhikhik

mama aryan said...

wah best tu nak pegi beijing..

gadisworld said...

Chik as pun x tahu ler camner nti..time tu mmg sejuk..oh bawa lotion ye..tq.

Lama lagi nak p ni..he..he..

gadisworld said...

Etsza,chick na,deqla,rai,yunida,wanie,ros n mama aryan..jommm..kita g sana..sure best klau dpt p reramai:)

gadisworld said...

Yusnida,clon ke? He..he

Deq's Qienz said...

Hamboii kaklong..nk ikutt jugakkkk..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bestnya...nak ikut leh? hehe

Latest entry: 3 HARI LAGI SAYA PERLUKAN ANDA UNTUK REALISASIKAN IMPIAN KAMI

gadisworld said...

dq, jommm..kita together2 he..he..

gadis kampung, jom..boleh ajer.:D

wan nurul hezrina said...

musim sejuk?wahhh nak kirim saljilah muleh?hihi

gadisworld said...

wan, boleh..nanti chik as bungkuskan..he..he..