-->

MY FOLLOWER

Pages

Sunday, July 29, 2012

Chik As Masuk Studio!!

testing..testing,1,2,3..ehem..ehem..adoii..naik kering tekak chik as ni.Dalam bulan puasa ni, chik as n beberapa kengkawan chik as dah terpilih tuk merakamkan suara..cheewah, jadi artis ker chik as skrg ni sampai nak rakam2 suara? Chik as rasa, kalau ler chik as wat album, sureee punyerlah bangkrup syarikat rakaman chik as tu..terlampau sedapp sangatt.ha..ha...

Sebenarnya, chik as n beberapa kawan terpilih tuk wat rakaman suara tuk dimasukkan dalam video Bengkel Web Opac.Ianya adalah merupakan satu bengkel untuk student2 baru ttg proses2 yang terlibat dalam perkhidmatan perpustakaan.Chik as pun tak tahu ler kenapa chik as leh terpilih..sore chik as takder sedap mana pun..'konpiuss' chik as dibuatnya.Tapi dah diberi tanggungjawab, chik as pergi juga wat dubbing suara.Mmg terkehel2 suara chik as wat rakaman, gabraa tul.He..he..per2 pun ianya adalah merupakan pengalaman yang best dan tak dapat chik as lupakan.Bila masuk dalam bilik rakaman tu, dah feel mcm jadi penyanyi ler plak.Nasib baik chik as tak nyanyi lagu "Sesuci Lebaran" tadi..tetiba aura ct masuk dalam diri..ha..ha..ha..hancuss kalau tetiba jer chik as nyanyi, wat malu jer.he..he..



Kami semua yang 'menyumbangggkan' suara.he..he..



8 comments:

Chic Na said...

amboi chik as. pasni boleh la wat dubbing utk kartun upin ipin. jadi suara kak ros. hehehe..

punye la susah menu tu chik as ckp simple. mesti terer masak ni chik as. :)

Yumida said...

beznye..dpt rakam suara..mmg terbukti nyata suara sis ni merdu la ni..

Cinta Misteri said...

Wah, lps ni bolehla dubbing utk filem animasi.
Salam 9 ramadhan

gadisworld said...

chic na, diaorang tak nak sore chik as, tak komersial katanya..he..he.

Yumida, merdu ker? he..he..mana ada, rasanya diaorang tu salah pilih orang tuh

Cinta Misteri, bukannya tak nak..takut kalau chik as dubbing, nanti filem tu terlebihh laku plakk.he..he..

wan nurul hezrina said...

amboi amboi cik as=)sore ct ek..sedap2..nurulnie kalau test sore mesti kasi pecah semua barang dlm2.hahaha

Rai said...

cayalah chik as. kalau saya pegang mic je dah ketar lutut.. tak terkeluar suara..hehehe.. spesis tak reti menyanyi..

gadisworld said...

wan, mmg sedap tul sore chik as..terlampauuu sangat sedap.he..he..

Rai, chik as pun sama..masa kat studio tu ,mcm2 rasa ada..sesak nafas pun ada.he..he..

Si Matatajam said...

Chik As lps ni dubbing citer katun la plak na..