-->

MY FOLLOWER

Pages

Monday, July 23, 2012

Terjah Segmen Ayu : Saya blogger dari...

Ngantuknya..maklumlah bulan2 puasa ni mata asyik ngantuk jer..kat opiz pun rasa lemau jer, maklumlah ada virus telah menular dalam badan chik as ni..haaaaa, jgn fikir bukan2 yer..virus selsema jer..jangan nak tambah2 plak ayat belakang yer.he..he..dah 3 hari dah chik as demam.Blog pun jarang2 dah buka, tak larat maaaa..tapi sesambil tuh chik as nakk juga masuk segmen dari Ayu ..mana ler tahu kan kalau ada rezeki..n plus leh gak tambah kenalan..okeh segmen ni chik nak mulakan darriii...SEKARANG...(dah macam nak start lawan lari daaaa)




Chik As mulakan dengan, Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera..oh yer tak luper juga Salam Satu Malaysia (sambil angkat jari ).Chik as ni blogger dari negeri yang banyak padi n warna fav negeri ni hijau dan kuning..leh teka ke tak ni? he..he..alah, chik as tau mesti boleh agak punya.Chik as ni berasal dari Changloon,Kedah..errr, tahu tak Changloon tu kat ner..alah dekat ngan Bukit Kayu Hitam dan UUM..dan kat UUM ler tempat chik as kerja bersama2 suami terchentaaa..



Chik as ada seorang hero henceemm yang baru berumur 2 tahun, Ahmad Darwisyh namanya..kegemaran chik as ialah..eh, apasal chik as rasa mcm panjang berjela plak entry ni..mesti korang bosankan..he..he.. k lah, chik as rasa setakat ni jer kot..nak lebih2, jom kita kuar minum..chik as banjer..tapi tak leh lebih dari Rm5 ler.he..he..gurau murau jer..n sebagai penutup kata dari chik as "blog berblog membawa bahagia"..he..he..


dan utk taq plak, chik as nak tag cikjat plat..jangan larik tau chik jatt

26 comments:

are_lin@yu said...

berjiran rupanya kita..kpg ayu kt Pdg besar perlis..hehe..tq cik as sudi join segmen ayu..insyaAllah ada masa ayu join segmen cik as ya ;-)..t ayu updates warna hijau ya ;-)

nanieybarnieylurviey said...

slm kenal.. terjah sini kembali and follow..
slm ramadhan.. :)

Hajar Rahman said...

chik jat dah ready tuk terima lawatan chik as..karpet merah dah dihampar..mari ler

izan mama mia said...

salam kenal...orang utara juga yer ..samalah kita..

gadisworld said...

Oh..kt padang besar.tmpat yg chik as suka p..dah lama dah x p sana.ok ayu.tq:)

gadisworld said...

Salam kenal dan salam Ramadan ..jom join contest chik as

gadisworld said...

Wahhh..ada carpet merah lagi..serbuuuuu

gadisworld said...

From utara with love...

Haryati Hamzah said...

salam perkenalan dr segmen yg sama... follow balik dah! :-)

are_lin@yu said...

ayu dah updates,hijau gitu..hehe..jom tgk takut tercicir,sambil tambah kenalan ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

~Sweet Honesty~ said...

hye..saya blogger dari nepal.. salam kenal..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deqla manjew said...

hye! deqla blogger dari KL..hihi :)

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

LYAfrina said...

wah..selamat bsegmen dear.
lya x smpat lg nk join..

gadisworld said...

deqla, hyeee..saya dari kedah..he..he..

lyfarina,tq dear..takper..next time leh join :)

gadisworld said...

ct noraisyah,selamat bersegmen juga :)

hye sweethonesty:)

selamat berkenalan utk Super Man..wow,mcm superman..he..he..

Wanieys said...

salam kenal...dr kedah juga hihi
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

yang chik as follow tu blog ga & contest wani kalau rajin jom la ke blog utama wani hihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/

gadisworld said...

chik as dah pernah masuk dah blog wanie..tu yg rasa lain sikit masa follow tu..upernya blog lain.he.he..

nur anis said...

salam kenal dari selangor..:)

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ai orang kedah ;)

mekasih singgah n follow blog saya, datang sini follow balik :)

Sham Canggeyz said...

Salam ramadhan. Hai saya bloger mari dari bangladesh juga..

thanks follow kita. datang sini singgah balas sama itu follow juga :D

taqiee din said...

salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

permata biru said...

dr segmen yang sama.datang follow sini

http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

QasehnyaRania said...

salam kenal dan follow sini =)

kedah mai juga-pendang =)