-->

MY FOLLOWER

Pages

Thursday, July 26, 2012

lotih eden!!

Salam Ramadan buat semua..adoii, dah lama chik as tak update blog ni.Ada masalah internet kat umah..jari jemari ni dah gatal dah nak menaip nak bercerita kat korang, tapi terpaksa simpan dulu citer2..hu..hu..oleh itu utk membalas dendam, chik as akan post 3 story sekaligus ari ni..he..he..(tamak tul ler..)

Semenjak bulan puasa ni, chik as dah jadi mcm budak sekolah ler plak skrg ni.Nak thumprint kehadiran pun beratur..nak balik lagiiii ler beratur..n plus, jammed plak tu post guard pintu keluar..hadoiii,mmg stress ler..kenkadang tu, bila dah leh balik setengah jam awal, dlm kul 4.30pm tu,n kenkadang tak sampai kul 4.30 pun lagi,barisan beratur tu dah panjang berjela dah pun.Maklumlah, staf kat opiz chik as sahaja dah 110 orang..plus ngan ada satu jabatan lain lagi..mesin thumprint plaknya ada satu.Kalau sekali wat jer terus access ok, takper ler gak..tapi yang selalu jadi, mmg sesetangah kengkawan chik as n kengkadang chik as juga, kena wat banyak kali..maunyer tak beratur panjang..Last2, bila sampai turn kita, dari beratur kul 4.30, kul 4.45 baru settle..hadoiii..dugaaannnn..




dasyat kan..dah mcm budak2 sekolah beratur nak kuar dari sekolah jer..he..he.. n lagi menarik, ada kengkawan chik as siap masukkan video ni dalam hencik youtube lagi..he..he.femes opiz chik as..tapi chik as tak masuk ler dlm video tu, sbb chik as terlalu cun tuk masuk dlm youtube..ha..ha..takderlerlah, masa rakaman tuk video tu chik as mencutikan diri..so mmg takder gambar chik as..malas ler nak glemer2..nanti riak plak ..he.he..



time balik plakkk...




sememangnya bulan puasa ni penuh ngan dugaan..dah  inilah salah satu dugaannya..tak gitu? he..he..

12 comments:

Wanieys said...

panjangnya beratur...dh letih posa letih beratur pulak satu hal hihihi

are_lin@yu said...

panjangnya..susahkan macam ni..kat ofis ayu tak da taq sng sikit..;-)..salam 6 ramadhan cik as ;-)

gadisworld said...

itulah pasal..mmg sampai akhir ramadan ni chik as akan terus beratur dan beratur mcm tu..sedey..sedey..he..he..

abahsofea said...

masa balik: 4.30
selesai thumb print: 4.45
queue dalam keta sampai entrance: 5.05

hehe

memang betul..puasa bukan sekadar menahan lapar & dahaga..banyak benda yang nak kena tahan..especially tahan marah..haha

syiela said...

letih nak beratur panjang camtu... dah la terbayang2 rumah dah

Deq's Qienz said...

begitu la kite ari² sejak posa nihh..DQ baru 2x beratur mklum la baru 2ari mai gheja..hikhik..syiokk duk umahh weyyyy..hahahaa

cik dah faridah said...

dugaan betul....kena byk kan bersabar...

gadisworld said...

lin, salam ramadan juga tuk lin :)

gadisworld said...

abah phea : mmg sangat betul pengiraan tul..he..he..puasa kali ni mmg menguji kita.Sama2 ler kita hadapinya sehingga tamat ramadan.he..he..

DQ : sbb tu mai2 opiz jer terasa denyut balik gigi tuh..sbb urat gelak dah berfungsi balik..ha..ha..

Syiela : mmg letih..tapi nak wat camner kan :)

Cik Dah : mmg kena bebetul2 bersabar.he..he..

Chic Na said...

disebabkan thumb print terus jd jammed ye. huhu.. mencabar betul. mesti sume org berebut nak balik awal.

Pink Lavender said...

AMBOI...
KENE 2KALI Q..PENATNYERR...
KOL BRAPE LA SAMPAI RMH


makneng follow sini
jemput follow makneng

gadisworld said...

chic Na, bila semua orang balik waktu yang sama tu yg jadi jammed tuh...hadoii letih tul..

pink lavender,bukan 2 kali..tapi 3 kali sbb termasuk q kat highway lagi..yg tu baru q nak kuar dari pintu besar opiz..dugaannn